Miért izzadok ennyire éjszaka? Mióta szopiztatok, minden éjjel csurom vizes a mellkasom.
azt nem tudom, mitől van, de nekem is így volt. Nemrég született a babád, ugye? Az elején, amikor beindult a tejcsi meg utána még vagy egy hónapig nekem is így volt, bár sokszor nem tudtam, hogy leizzadtam-e vagy a tej áztatta át a ruhámat. Ahogy beáll a szopizás, kereslet-kínálat majd elmúlik, bár a tej miatt kicsit mindig melegebbnek érzed majd a levegőt mint más, ezért vigyázz, hogy meg ne fázz. Főleg a cicire kell vigyázni, mert ha megfázik elmehet a tej.
Sikeres szopiztatást kívánok! :)
Bizony ilyen ez.:) én is verejtékben úszva ébredtem minden alkalommal, meg szopizás közben is izzadtam...de már nem emlékszem mikor maradt abba.
Üdv 5hós baba mamája
Hogy miért, nem tudom, de én 3 hete szültem, és én is minden éjjel leizzadok.
Elmúlhatna már, utálatos, nem elég, hogy a tejem ömlik kifele, még izzadok is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!