Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért izzadok ennyire éjszaka?...

Miért izzadok ennyire éjszaka? Mióta szopiztatok, minden éjjel csurom vizes a mellkasom.

Figyelt kérdés
2008. dec. 26. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

azt nem tudom, mitől van, de nekem is így volt. Nemrég született a babád, ugye? Az elején, amikor beindult a tejcsi meg utána még vagy egy hónapig nekem is így volt, bár sokszor nem tudtam, hogy leizzadtam-e vagy a tej áztatta át a ruhámat. Ahogy beáll a szopizás, kereslet-kínálat majd elmúlik, bár a tej miatt kicsit mindig melegebbnek érzed majd a levegőt mint más, ezért vigyázz, hogy meg ne fázz. Főleg a cicire kell vigyázni, mert ha megfázik elmehet a tej.

Sikeres szopiztatást kívánok! :)

2008. dec. 26. 11:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, kéthetes a babám. Köszönöm a választ!
2008. dec. 26. 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:
hormonok dolgoznak, még pár hét és rendbe jössz.
2008. dec. 26. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Bizony ilyen ez.:) én is verejtékben úszva ébredtem minden alkalommal, meg szopizás közben is izzadtam...de már nem emlékszem mikor maradt abba.

Üdv 5hós baba mamája

2008. dec. 26. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Hogy miért, nem tudom, de én 3 hete szültem, és én is minden éjjel leizzadok.

Elmúlhatna már, utálatos, nem elég, hogy a tejem ömlik kifele, még izzadok is...

2008. dec. 26. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!