Megfázásra házi praktikák?
Figyelt kérdés
9,5 hónapos kisfiamat szoptatom még napi 4-5 alkalommal, ezért gyógyszert nem szeretnék bevenni. A háziorvosi rendelő veszett messze van, ráadásul nincs kire hagynom a kisfiam, h elmehessek oda, ahol mindig rengeteget kell várni. Hol folyik az orrom, hol el van dugulva, ráz a hideg, meg olyan tompa a fejem. Iszom a mézes citromos teát, mint az eszetlen, de hátha tud valaki más okosságot!2010. szept. 29. 18:59
1/5 anonim válasza:
Homeopátiás készítmények. Szerintem ennyivel felesleges is dokihoz menni, a patikában meg tudniuk kell, hogy ilyenkor mit lehet bevenni. Én pl. használtam ezt: [link] Esetleg kammillateás gőzölés is jót tehet. Az orrodba fújhatsz a gyerek tengervizes orrspray-jéből. Sok C vitamin a mézes tea mellé.
Nem írtad, hogy a torkod fáj-e, nekem doki ajánlotta az orvosi zsálya teáját öblögetni, 3 nap alatt rendbe jöttem.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe!
Jobbulást neked!!!
2/5 anonim válasza:
Bocs, az orvosi zsályával gargarizálni kell. Borzalmas íze van... :)
3/5 anonim válasza:
Ha van málnalevél teád, azzal is lehet galgalizálni, és még rossz íze sincs!Ajánlják ilyenkor a hagymalevest is!Még sosem csináltam, de biztos találsz róla a neten receptet!
4/5 anonim válasza:
Igen, jó a hagymaleves, és a hagymatea is. Torma. Sós vizes vagy kamillás gőzölés. Infralámpa. Sok meleg (nem forró) citromos tea. C-vitamin. Kalcium.
5/5 anonim válasza:
Sós vizzel gőzőlés,(egy literhez szoktam 2-3 teáskanál sót) langyos citromos tea, Calcium-Sandoz +vitamin C 1000mg. Három gyermekem van azóta így kurálom magam és hamar rendbe jövök. A hagyma teára a húgom esküszik. Mielőbbi jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!