Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen házi praktikákat...

Milyen házi praktikákat tudtok a megfázásra?

Figyelt kérdés
Ha van olyan amit 3 nap alatt meg lehet csinálni akkor lécci olya mert annyira irt ki az rvos...De ha nincs akkor másmilyen is jóó!:) :S
2011. febr. 14. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Használ az inhalálás. Utána forró fürdő, utána rögtön egy csésze forró tea és be az ágyba. Felnőttek esetén lehet forralt bor is. Ez mindenképpen segít, ha nem vírusos.
2011. febr. 14. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

1.: ha vírusos, akkor is segít.

És valószínű az, ha nem kapott az illető antibiotikumot.



3 napra lettél kiírva? Az jó kevés... Gondolom, örülnél is többnek.


Első javaslatain kívül:

Infralámpa

C-Vitamin-tabletta, de ne sokat, max. 1000 Mg, ennyit is csak addig, amíg tart a megfázás

Sok zöldség, gyümölcs

Bízz abban, hogy jobban leszel, sokszor elfelejtett, de fontos!!!


Jobbulást!

2011. febr. 14. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
oksy köszi a válaszokat...nem sok jött...de aki irt annak köszi...:)
2011. febr. 15. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Fokhagyma! Legalább 2 gerezd minden nap, vajas pirítóson.

És minden nap legalább 3 narancsot egyél meg.

És kamillás gőzölés, meg igyál is.

Nekem ezek szoktak segíteni.

2011. febr. 17. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim válasza:

Szia! A többiek is írtak nagyon jókat, de a gőzöléssel vigyázz! Nem minden megfázásra jó, van amin ront, típusfüggő!! A háziorvos tudja megmondani, hogy csináld-e, úgyhogy a helyedben nem tenném. Ugyanez igaz az ACC-re is.

Amit én ajánlok: meleg tyúkhúslevel (természetes antibiotikum), ne tűzforrón idd a teát, mert az rossz, de jó meleg tea és jó SOK, méghozzá mézes!!, fokhagymás pirítós dögivel, és mikróban forrósíts mézet, bele citromlé (facsart, nem bolti) és fahéjat is lehet. Még forrón döntsd le, de azért óvatosan persze. :)

2011. febr. 17. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Azért ne túl forróra a mézet, és azért ne túl forróra a citromot... elveszik a C-vitamin, meg esetleg már értékes anyagok is.
2011. febr. 17. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!