Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet valami baja a babának...

Lehet valami baja a babának ha kapott 20ml romlott anyatejet?

Figyelt kérdés

20 percig vigyázott rá anyósom és ami nálunk volt táska, benne maradt egy cumisüveg amiben volt két nappal ezelőttről megmaradt anyatej, amit odaadott a babának.

Mit tegyünk ilyenkor? :'(

#anyatej #maradék #tej #Romlottanyatej
2022. szept. 10. 20:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%
#10! Azt sehol nem írta, hogy 20ml volt az üvegben, csak hogy annyit ivott belőle a gyerek. Józan paraszti ésszel én arra jutottam, bármennyi lehetett benne😉
2022. szept. 10. 22:50
 12/12 A kérdező kommentje:

Tisztázom a részleteket:

-Egy szóval sem mondtam hogy az anyósom lenne a hibás

-Van egy állandó táska amiben benne van minden amire szükségünk lehet és a legutóbbi alkalommal benne maradt a cumisüveg a maradék tejjel.

-Épp csak beszaladtam a boltba közbe kelt fel a kicsi (3 hónapos első babánk) közben kelt fel

-Igen hibáztam és röstellem

-#1es kommentelő Rólad nem is mondanék semmit, eltudom képzelni milyen lehetsz a való életben (is)

- Természetesen figyelem a tüneteket, de semmi

- Többieknek nagyon köszönöm, jó látni hogy átlagosan összetartóak az anyukák tényleg köszönöm

2022. szept. 11. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!