Pici cicivel is lehet normálisan szoptatni?
Félek, hogy a babámat nem tudom majd normálisan etetni, megnyugtatni, pici cicimet nem tudom hogyan fogja szopizni.
Csöppet felbosszant, hogy nem nőtt meg és sose volt nagy.:/
Már teljesen elfogadtam a mellméretem felnött koromra, de a terhesség újra eszembe jutatta miért is rossz, mikor az ember nem nőies és tiszta lapos, mint a fiúk.
Csak azt nem értem, hogy ha már a jó isten mellekkel teremtett minket akkor miért nem nőtt meg. :D:)
Köszi, ha válaszoltok. Kis mellűek válasza érdekelne engem! Kérlek csak olyanok válaszoljanak, akiknek olyan, mert most nagy mellű hölgyek válaszával nem tudok mit kezdeni 😊😊
Nekem kb. nagyobb A.
A mellem volt, 1,5 szoptatás végén bíztam benne hogy marad a nagyobb állományból valami, de még borzasztóbb lett a helyzet, kb csak bimbo gomb maradt viszont csont sovanyra fogytam mellette.
Azóta visszahíztam és a mellem érdekes, de nagyobb lett mint előtte. Melltartó méretet nem váltottam, de tökélesen kitöltöm, szép a dekoltázsom, és elégedett vagyok nagyon. Nem nagy cici kell csak formás 🙋♀️🤭
A
Mell nem tejtarolo hanem tejtermelo szerv. Ha iszsz szoptatsz majd nem lesz gond
Nekem a normál súlyomon kifejezetten kicsi melleim vannak ( az az elöl deszka hátul léc típus)
Extra push push-sal tudok valami formát kihozni, hogy normàlis ruhát felvegyek.
Nah
Terhesen összeszedtem magam súlyban plusz a hormonok.
Lett D belövelléskor E a mellem.
Aztán c volt szoptatás alatt ( mert volt rajtam 10 kg)
Hosszan szoptattam. Igény szerint 2 gyereket pàrhuzamosan is.
A súlyom újra a helyén.
A melleim nem lógnak, nincs mi lógjon🤣
Visszaállt papíron A méretre
De a széles bordaívemmmiatt, hiába nem széles a kerületem egybként, kell a B- néha c de csak a push push-ból
( magas vagyok, így nagy a torzóm..szóval egy A melltaró az olyan mintha a hónaljamtól 5 cm-rel beljebb kezdődne a mellem🤷🏻♀️)
Nem tudom elmagyaràzni.
Úgy sajnálom, hogy nem maradt meg a nagy cicid utolsó:) Milyen érzés volt ilyen nagy cicikkel lenni?:)
Párodnak hogy tetszett?
Én vékony is vagyok, nyilván ha híznák nagyobb lenne gondolom.
167, 49 kg..vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!