1 éves babám harap a szopinál, de nagyon! Mit tegyek, válasszam el?
Nem tudom miért csinálja. Nem volt rá jellemző egyáltalán. Eddig is sokszor játszott a cicivel a szopi után, viszont sosem csinálta ezt a harapás dolgot. De ezt a harapást úgy értsétek, hogy tényleg harap, erősen. Már többször rászóltam, hogy nem szabad, anyának fáj, mikor ennek ellenére se hagyta abba, 3 napig nem adtam neki napközben cicit, csak este. 3 nap múlva megint adtam neki, akkor szépen szopizott egy napig kb, aztán megint csinálta. Már az orrát is befogtam egyszer, mikor nem engedte el a mellbimbómat (mert kb. a fogával tartja ilyenkor, úgy kell leimádkoznom magamról), akkor megijedt, sírt. De másnap ugyanúgy megint harapott. Mit csináljak vele? Anyu mondta, hogy csapjak a szájára ilyenkor, de én nem akarom bántani.
Válasszam el magamtól? Csak azért vagyok ebben bizonytalan, mert amúgy meg szeret szopizni, voltak cicifüggő időszakai is. Szerintem ő még azért szeretne szopizni.
Hozzátenném most 3 foga jön egyszerre. De a korábbi fogzásoknál nem csinálta ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!