Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek onzoseg a reszemrol?

Szerintetek onzoseg a reszemrol?

Figyelt kérdés
2 eves a kicsim es ha eggyutt vagyunk egesz nap didin csungne.mar eszik mindent de a didirol nem akar lemondani sirva fakad ha csak megemlitem hogy abba kene hagyni mert mar nagy kislany.arra gondoltam hogy 2-3napig elvinnem a mamahoz es addig elapaszthatnam de nem tudom hogy reagalna mikor talalkoznank es nem lenne tejcsi.mit szoltok rosz gondolat ez?akik hasonlo cipoben jartok milyen tapasztalaitok vannak?
2010. szept. 22. 13:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
kosz mindenkinek a biztatast nem lenne muszaj abbahagyni a szopizast minket nem zavar de mar olya cikin erzem magam mikor az emberek kerdik hogy meddig akarom meg szoptatni azt a gyereket mar 2 eves es sok mas megjegyzes is kenyelmetlenul erint.azert kosz mindenkinek
2010. szept. 26. 12:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ez kb. az egyetlen ok amiért NEM kell abbahagynod a szoptatást. Főleg ha még önzőségnek is érzed. Előbb utóbb eljön az ideje mindkettőtök számára, hogy mikor kell befejezni. Amikor már belül úgy érzed, nem akarod tovább csinálni, abba kell hagyni, de ez ne külső nyomára történjen.
2010. szept. 27. 09:08
 13/13 xStefix ***** válasza:

Nekem mostanra már anyum is szokta finoman peddzegetni, hogy hát jó lenne lassan elválasztanom.. Nagyon szeretem anyumat és sokszor ki szoktam kérni a véleményét dolgokban, de ezzel kapcsolatban még tőle "sem tűrök ellentmondást". :)

Szerintem se a Másokra hallgass inkább, hanem magadra és a gyerkőcödre. Ti ketten vagytok egymásnak a legfontosabbak!

2010. szept. 29. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!