Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem akarok szoptatni és...

Nem akarok szoptatni és mindenki támad. Miért? :D

Figyelt kérdés

Bárkinek akinek mondom, hülyének néz és próbál meggyőzni. Meg kapom a hinteket, hogy vegyél nagy hűtőt hogy tudjad fagyasztani a tejet.

Senkit sem akarok megbántani, de én a szoptatásról egy tehénnek tudom elképzelni magam.

SZÁMOMRA undorító, hogy hirtelen valami fehér cucc jön a mellből, amire rácsüng egy másik ember és szopogatja.

ez az ÉN véleményem.

Múltkor vonaton is rosszul voltam. Kendő nélkül szoptatott egy ősanya egy 3 éves gyereket. Láttam a parizel bimbó udvarját, meg csupa kék eres volt a mellő.

Ezektől az öklendező reflexem indul be és nem az a gondolat jár a fejemben, hogy milyen csodás, hanem hogy sose, egy percre se akarok ilyen élményt.

Nem értem, ha én nyilvánosan nem szidok senki, meg nem adok kéretlen tanácsot, akkor engem miért próbál meggyóőzni mindenki?

Családomban mindenki tápszeres volt, unokatesók gyerekei is és senki sem beteg. Bezzeg az az munkatársam, aki 4 évig szoptatott és szerencsém volt a fejését (brrr megint egy tehénészeti kifejezés használva egy emberre....) látni a munkahelyi női mosdóban, na a ő gyereke kéthetente beteg.

Mondom, nem ítélek el másokat, mert szoptatnak, fordítva is elvárom.

2022. júl. 17. 20:49
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Neked mi bajod van? Hogy jön ez ide?
2022. júl. 19. 00:00
 42/43 anonim ***** válasza:
80%
Majd ha felnősz megváltozik a véleményed!Egy gyereknek lehet undorító!Inkább foglalkozz a tanulással,addig is!
2022. júl. 19. 06:00
 43/43 anonim ***** válasza:
76%
Hát ha ebben a stílusban adtad elő nekik is,akkor nem csodálom,hogy támadtak.
2022. júl. 24. 15:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!