Mikor helyezitek át másik mellre a babát?
5 hetes babámat két mellből etetem, de sosem tudom mikor kéne áttenni a másikra. Mindig olvasom, hogy hagyjuk küzdeni a sűrűbb tejért, de így a végtelenségig is elszopizgat úgy, hogy annak a nagy része ritka kortyolgatás már csak.
Aztán ha átrakom a másikra, ott 10 perc alatt jól lakik és elalszik.
Szóval meddig érdemes erőltetni, hogy küzdjön egy mellel?
Köszönöm a cikkeket, elolvasgatom őket. Kár, hogy magyar nyelven nincs ilyen gyűjtő hely. Bár beszélek angolul, azért fáradt aggyal nehezebben értelmezek. :)
Jövőhéten találkozom egy laktációs tanácsadóval, mert rengeteg bennem a kérdés és annyi ellentmondás van cikkek, vélemények, védőnői álláspont között, hogy én már komolyan nem tudom kire/mire hallgassak.
Nekem az a megérzésem, hogy leginkább az ösztöneimre kéne hagyatkozni. És mondjuk az utóbbi cikknek is ez a konklúziója végülis. Csak a mai világban egyszerűbb a netet segítségül hívni, mint meghallani a belső hangot...
Csupán azért aggódom, mert anyukámnak és a nagymamámnak is kevés teje volt mindkét gyereküknél. Én agyban összeraktam, hogy ez nálunk kódolva van és nyilván szeretnék minél tovább szoptatni, úgyhogy igyekszem mindent ennek megfelelően csinálni. Irigylem azt, akinek "ömlik" a teje, én nagyon sokszor érzem azt, hogy kevés.
A mellszívót egyébként félre is tettem. Annyit van a bébi cicin, hogy képtelenség mellette még fejni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!