Ilyenkor a másik mellem fejjem le?
Azt mondta a védőnő hogy mindkét mellből szoptassak egy etetésnél. De ha jóllakik az egyikből, akkor a másikat fejjem le? Sőt szerintem az első mell se ürül ki teljesen. Pedig van hogy több mint egy órát van cicin. Tegnap mértem és 70 ml-t evett.
1 hetes a baba
Már lassan átállhatsz a váltott mellre
Ha nem lakik jól csak akkor teszed a másikra.. ha feszül fejsz belőle, ha nem, és nem szeretnél fagyaszgatni, hanem hagynád veállni a kereslet kínálatot, akkor ne fejj.
Legközelebb a nem kiszopott mellett adod neki kezdésnek.
A legtöbb esetben elég egy mell, a végén jön a szírdúsabb, táplálóbb, jó, ha hagyod rajta dolgozni.
( az eleje szomjoltó, hígabb/ cukrosabb tej.. ha sokat eszik csak ebből, akkor nem tart sokáig a jóllakottság, nem hízlal annyira, ès fájni fog a tejcukortól a pocakja)
Növekedésugrástól ne ijedj meg majd! Nem kell pótlàs, csak akkor növeli a tej mennyiségét, olyan mintha semmi nem lenne elég.. de van aki meg sem érzi.. ez a ritkább.
Ha szeretnél hiteles infókat, akkor facebook szoptatás tanácsadás kérdezz felelek csoportot vagy a lll.hu infóit olvasgasd.
- két 6 hóbapig kizárólag szoptatott majd 2,5 és egyelőre 1,5 évig szoptatott gyerekem van, miből majd egy évet együtt is szoptattam őket
Bàrmi kérdésed van írhatsz priviben is
Ha nem feszül a melled kellemetlenül, akkor egyàltalan nem kell fejni. Ha feszül, akkor is csak annyit, amennyitől megkönnyebbül picit. Az nem jò, ha mèregeted, nem ad pontos informàciòt.
Legyen annyit cicin, amennyit csak szeretne. Az első nagyon jò tanàcsokat ìrt.
Én 2 évig szoptattam úgy, hogy 1 szoptatás, 1 mell.
2 évig.
Sosem fejtem.
A másik mell jó lesz a következő etetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!