Szoptatós melltartó mennyire fontos?
Pl a kórházi listán is rajta van. De tényleg ennyire fontos?
Nyilván könnyű lecsatolni stb, de itthon ugye annyira nem kell takargatni magam, elmenni meg szerintem nem nagyon fogok több órákra egy jó darabig még a babával.
Akinek van, hasznos? Hol vette?
Rendelni nem merek, mert melltartóból sosem tudtam jó méretet rendelni.
Egyéni. 4. éve szoptatok egyfolytában, teljesen feleslegesen vettem szoptatós melltartókat. Viszont a szoptatós felsők, topok nagy segítségemre voltak. Itthon is kényelmesebb, házon kívül is láthatatlanná teszi a folyamatot.
Ha jó a kialakítása, melltartó se kell alá. Én nem hordok.
Én szoptatós trikót vettem plusz egy rendeset
Nem a lecsalhotóság miatt, hanem mert tartja a mellet..
Otthonra màr rendes szoptatósat is hordtam, szintén a melleim védelme miatt.. nagyon sokáig kosarasat nem is.
Nekem az atléta jobban ki lett használva. Még most is az van rajtam itthon sokszor pedig már lassan 16hónapos a gyerek.
Persze ha elmegyünk valahova sokkal praktikusabb a szoptató melltartó. Persze simában is meg lehet oldani. Ez a te kényelmeden múlik.
Akinek nagy a melle, az sokszor nem érzi jól magát melltartó nélkül (nagyon húz a súlya miatt). Szoptatni szerintem praktikus a szoptatós, vagy olyan, aminek elöl van a pánt hossz állító csatocskája. Pár napot ki lehet bírni azért nélküle.
Ami a méretet illeti, én a tesómat kértem meg (míg kórházban voltunk, sajnos nem csak 3 napig), hogy vegyen nekem, az alapján, hogy a meglevőhöz képest egy kicsit nagyobb kell. Egy-két hónap után megint kisebb kellett.
A kórházba nem kellett, felesleges volt.
Itthon viszont kell. Nekem nagyon szép feszes b kosaras melleim voltak, soha nem hordtam itthon melltartót, gyűlöltem, simán elvoltam szabadon. Viszont d kosaras melleim lettek és óhatatlanul lógnak egy kicsit, nem esik jól melltartó nélkül lenni. Én hmről rendeltem, azokat szeretem.
Köszi a válaszokat!
Sajnos nekem muszáj a melltartó, mert eleve ilyen nagy lógósak a melleim, ez van.
Tehát közösségben valami kell alá majd, de akkor kórházban még nem feltétlen, ott úgyse lát olyan hálóingben.
Majd akkor utólag meglátom, mekkora kell, remélem eltalálom a méretet majd ha esetleg vennék mégis.
Ebben az esetben meg figsz őrülni ha bedurran és nincs semmi, ami tartsa.
( akár a trikó,amit írtak)
Nekem csak B-c volt majd terhesen D lett
Bedurranva F
Szoptatás elején E majd D
Szoptatás abbahagyása után C
De fogytam azóta B lett..
Sosem lógott, most picit( fogyás előtt semennyire, pedig 3,5 évet szoptattam -kis korkülönbség miatt)
Szóval nekem is kellett valami.. már a kórházban is.
Igaz
Hálóingben nem voltam, nrkrm krlelmrtlen alvós tuhában lenni egész nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!