Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nagyon mohó babával mit lehet...

Nagyon mohó babával mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Egy hónapos lesz, és a kezdetek óta egyszerűen habzsol. Egy szoptatás max 10 percig tart neki, közben szabályosan liheg, olyan intenzitással eszik. A kis arca is csupa piros közben, néha köhög is. Meg szoktam állni és elvenni tőle, próbálom büfiztetni minél többet, de sajnos nem megy túl jól, ritkán tud büfizni. Emiatt gyakran fáj a kis hasa is. Mit tudok ezzel tenni? Már előre félek minden etetéstől emiatt, pedig ezen kívül problémamentes lenne a szoptatás.
2022. jún. 14. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
A hasa nem feltétlenül a büfi hiányától fof fájni, ha fáj a későbbiekben. Nem minden baba tud böfizni mindig. Az én fiam is egy hónapos, ő ha napi egy alkalommal böfizik, szerintem sokat mondtam.
2022. jún. 14. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Milyen gyakran teszed mellre? Lehet, hogy nagyon éhes már, mire mellre kerül?
2022. jún. 14. 15:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Kb 2 óránként eszik, amikor ő kéri, mellre teszem. Van hogy éjszaka ritkábban, akkor 3-4 óránként, de éjszaka érdekes módon nem olyan kis mohó.
2022. jún. 14. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan pózban szoptatod éjszaka is amúgy mint nappal?
2022. jún. 14. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is ilyen volt. 3 hónaposan már 5 perc alatt megette az adagját. Szerintem sok mindent nem tudsz csinálni. Vannak ilyen babák.
2022. jún. 14. 17:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én elvileg ugyanilyen baba voltam, anyukám szerint. Hát rajtam semmi nem segített, csak az idő :D

Ironikus módon felnőttként meg tök lassan eszem.

2022. jún. 14. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!