Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan tudnám cicire szoktatni?

Hogyan tudnám cicire szoktatni?

Figyelt kérdés
(1 hetes a babám még nagyon kicsi) A korházban bimbóvédővel nagyon ügyesen tudott cicizni,de amióta haza jöttünk sehogy sem hajlando,csak cumisüvegből fogadja el az anyatejet így fejem neki. Vettünk bimbóvédőt hátha azzal sikerül de nem,csak ordít. Mivel császáros voltam könnyebb lenne csak cicire tenni amikor éhes,valami tanács/javaslat?
2022. jún. 12. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szoptatási tanácsadó. Ki fog menni és mindenben segíteni fog. Szerintem ez az amire érdemes költeni.
2022. jún. 12. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szoptatási tanácsadó! Minél előbb! Próbálkozhatsz egyedül, de szakember nèlkül nem sokra mész.
2022. jún. 12. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szoptatási tanácsadó segíthet!
2022. jún. 12. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
2022. jún. 12. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezt a cikket ajánlom, amíg nem tudsz szakemberrel beszélni:

[link]

Ilyenek vannak benne, mint pl. minél többet legyen bőrkontaktusban a baba (legjobb egy szál pelusban a csupasz hasadon, takaró alatt persze), a cumisüveg helyett valami szoptatásbarát módszer (kiskanál, kispohár, fecskendő stb.), szaporítsd fel a tejed fejéssel, hogy könnyen jöjjön, ha szopni próbál, próbáld ki a bimbóvédőt (mert akkor a cici jobban hasonlít az üveg cumijára), engedd, hogy cumizzon az ujjadon (levágott köröm, tiszta kéz, körömmel lefelé add a szájába), ezzel rááll a szája a helyes technikára.

Nekem 1 hetes volt a baba, mikor először mellre tehettem. Előtte már kenguruztunk, vagyis napi pár órát kitették a hasamra, a pólóm alá, csupaszon. Magától keresni kezdte a cicit, pedig addig cumisüvegből etették a nővérek.

2022. jún. 12. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!