Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitől morog/korog a gyomra?

Mitől morog/korog a gyomra?

Figyelt kérdés
2 napja a 8 hetes kisbabám teljesen más. Szombat reggel amikor szoptattam volna, hamar abbahagyta es kozbe hallottam hogy korog a gyomra, remegett a labfeje (ez a remeges napkozben abbamaradt). O az a fajta aki szuletese ota napkozben orankent eszik, (ejszaka csak 4-5 orankent eszik) napi 3x 4x kakal. Viszont a tegnapi nap folyaman a jo istenert se akart enni, meg tapszert is adtam abbol is csak 10 ml t evett (tapszert azert is adtam mert ujra menstrualok viszont mar elmuloban van). Szoval a kerdesem ez mi lehet? Novekedesi ugras? Lehet mostantol kevesebbet fog enni? Most is korog a gyomra. Ja es a bal mellembol eszik csak a jobbnal sir. Tegnap vegul kakalt de nem sokat
2022. máj. 29. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:
A növekedési ugraskor épp hogy többet esznek 🤷‍♀️
2022. máj. 29. 11:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Egész nap evett 10 ml? Én már orvost kerdeztem volna aznap nem hagyom rá 🤷‍♀️
2022. máj. 29. 11:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem egesznap 10 mlt evett🤦🏼‍♀️ Csak a tapszerbol evett 10 ml. Mellette szopizott is napkozben. Nem tudom mennyisegre mennyit de vegul kakalt egy keveset es pisije is volt. De minz irtam o alapbol naponta 3x 4x kakil. A tegnapi 1 alkalom ehhez kepest semmi
2022. máj. 29. 11:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyrészt a babáknak is van kedvenc cicjük, másrészt van akinek mensinél "rossz ízű " lesz a teje. Ez egy ilyen időszak. De nézz rá a szoptatási tanácsadás csoportra a facebookon.
2022. máj. 29. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
44%
Ja és az én babám anyatejes és volt olyan hogy 7 napig nem kakilt, anyatejes babáknál nem törvényszerű a napi kaki akár egy hétig sem kakilnak, minden babának más.
2022. máj. 29. 12:43
 6/8 A kérdező kommentje:
De ő eddig nem “finnyaskodott”. Mindkettobol evett
2022. máj. 29. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Mint írtam a mensi okozhat olyat hogy megváltozik a tej íze. Tényleg keresd fel a csoportot,nekem sokat segített.
2022. máj. 29. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem, amíg pisi van, ne idegeskedj rajta. Az enyém naponta többször kakált, aztán 10 napig nem, aztán heti 1-2-re beállt. Engem is a frász kerülgetett, de semmi baja nem volt valójában. Néha meg enni nincs kedvük, az is normális.
2022. máj. 29. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!