Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van aki adott szoptatott...

Van aki adott szoptatott babájànak cumit? Mikor mennyi idős volt? Volt hatása a szoptatásra?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 09:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én adtam neki cumit, (játszósat és üvegből is tápszeres pótlást, még az elején) mert nem tudtam a cumizavarról, de egyrészt nem nagyon kellett neki, másrészt nem okozott zavart később se. Most 6 hónapos, már csak anyatejes illetve most kezdtük a hozzátáplálást. Játszós cumit egyáltalán nem használ, ha odaadom neki, akkor is csak a peremét rágja, mert nő a foga, de nem a cumifejet.
2022. ápr. 11. 09:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Az èn fiam cumizavaros lett, pedig csak nèhàny napig adtam oda neki. Meg az első 3 napján kapott cumisüvegből pótlást. De úgy megzavarta hogy nagyon nehezen tudott szépen szopizni. Hetekig borzalmasan fájt, rágcsálta. Hàlistennek elmúlt. Se cumi se semmi, csak cici van 10 hónapja.
2022. ápr. 20. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!