Van aki adott szoptatott babájànak cumit? Mikor mennyi idős volt? Volt hatása a szoptatásra?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 09:42
11/12 anonim válasza:
Én adtam neki cumit, (játszósat és üvegből is tápszeres pótlást, még az elején) mert nem tudtam a cumizavarról, de egyrészt nem nagyon kellett neki, másrészt nem okozott zavart később se. Most 6 hónapos, már csak anyatejes illetve most kezdtük a hozzátáplálást. Játszós cumit egyáltalán nem használ, ha odaadom neki, akkor is csak a peremét rágja, mert nő a foga, de nem a cumifejet.
12/12 anonim válasza:
Az èn fiam cumizavaros lett, pedig csak nèhàny napig adtam oda neki. Meg az első 3 napján kapott cumisüvegből pótlást. De úgy megzavarta hogy nagyon nehezen tudott szépen szopizni. Hetekig borzalmasan fájt, rágcsálta. Hàlistennek elmúlt. Se cumi se semmi, csak cici van 10 hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!