Tervezett császárom van. Szeretnék utána szoptatni hamar, hogyan tudok már tenni az ügy érdekében előre? Kinek mennyi idő volt a tejbelövellés?
Április közepén tervezett császárom van, 12 nappal a kiirt dátumom előtt.
Szeretném ha a műtét után rövid időn belül tudnám szoptatni a gyereket, de tartok tőle hogy nem tudom majd. Igy ha lehet szivesen ennék, innék szednék valamit előtte ami segit beinditani (már ha kell). Szoptatós teát már vettem előre, habár nem tudom jó lesz-e.
Ha a baby nem természetes úton jön, és ráadásul hamarabb is tervezett császárral az nem zavarhatja be a hormonokat, amik a tejtermelést segitik elő?
Az a legvalószínűbb, hogy simán menni fog, szóval ne aggódj. Jókat írtak előttem, és ha a baba rendben van, akkor ezek a tanácsok működni fognak.
De előfordulhat, hogy valami nem klappol. Erre az esetre jó, ha be van készítve pár dolog. Szoptatási tanácsadó, akit tudsz hívni - de érdeklődj a kórházban; ahol én szültem, alapból jött (Sote 2, a koraszülött babák miatt sokaknak kellett a segítség). Mellszívó - de elég, ha valaki sos be tudja küldeni szükség esetén. Bimbóvédő dettó. Bimbó gyógykenőcs szerintem jó, ha van nálad. Meg olvass utána a szoptatásnak, legyél képben, hogy mit-hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!