Erőszakos szoptatós ősanyák ne olvassák tovább. Tápszeres babák anyukái, tejbelövellés, anyamell stb. Te gyere írd meg a tapasztalatod. Hogy volt?
Figyelt kérdés
Az első gyermekem szoptattam sokáig, vékony vagyok, a melleim megviseltek lettek, nem szívesen csinaltatnam meg szilikonnal, bár gyönyörű melleket láttam egy lánytól így. A második gyermekem nem szeretném szoptatni (megvan az oka, nem a mell alakja), az a kérdésem, akinek belövellt a teje, de egyből tapszeres lett a babája, hogy oldotta meg? Kifejte amíg volt? Illetve a mellei szebbek lettek, vagy amikor kiürült útja kisebb lett? Köszönöm.2020. nov. 9. 12:55
1/7 anonim válasza:
Ha van tej akkor szoptass, az a legjobb a gyereknek és a melled se gyullad be. Win win
2/7 anonim válasza:
Csak annyit fejj, hogy ne feszüljön, ne gyulladjon be és hideg vizes borogatást tegyél rá. Így viszonylag gyorsan elapad. Amit lefejsz azt azért ne öntsd ki. Add oda üvegből a babának.
Igaz én szoptattam, de nem konkrétan a szoptatástól változott sokat a mellem, hanem az elején a hirtelen tejbelövelléstől, amikor bedurrant a mellem és egyik napról a másikra nőtt meg és kinyúlt a bőr😕
3/7 anonim válasza:
Elvileg van is rá valami gyógyszer.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos öröklődik a tej és glutén érzékenység, ez nálunk így van generációk óta, de majd az anyatejet felajánlom (ha így lesz a 2.nal is), mint ahogy az elsőnél is. :-) nekem is durva volt a tejdurranás, de ami maradt mikor szoptatas után elapadt... egek, borzalmas, remelem majd visszanyerem a formam. Mondjuk fogytam sokat várandósság alatt is.
2020. nov. 9. 14:32
5/7 anonim válasza:
Csak egész minimális mennyiséget fejj le, hogy ne gyulladjon be a melled, illetve borogasd hüvös (nem jéghideg) vízzel, az is segít az elapasztásban.
6/7 anonim válasza:
Bromocriptint adtak.
A természetes apasztas nagyon hosszú idő, és komoly szövődményei lehetenek.
A gyengéd apasztás mellett komoly gyulladás,tályog keletkezhet, aminek antibiotikum, akár műtéti feltárás is lehet a vége.
Én nem kockáztatnèk.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :-)
2020. nov. 11. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!