Ki, miben fagyasztja le a tejet?
Én vettem 10 darab Aventes dobozt, de pár nap alatt mind megtelt, és drága lett volna újat venni, mivel kb 250 ft-ra jön ki egy darab. A zacskók szintén nagyon drágák.
Ezért vettem 1 decis gyógyszertári üvegeket, darabját 63 ft-ért. Lehet főzni is, fagyasztani is.
Szia.Én is a gyógyszertárba vettem,csak én olyan fehér műanyag tégelyeket,van több méretben is,én a 100ml-et vettem 33ft/db.Nekem is van aventes tárolom de nekem az nagy,annyi nincs,ezt meg azért meg lehet tölteni...
Minden jót,7hetes babás
Én bébiételes és/vagy tormás-ilyesmi üvegeket sterilizáltam, és abban fagyasztottam.
Első válaszolónak üzenem: kár volt kidobnod! Az a szag teljesen normális volt!:(
Szia!
Én kissebb méretű beföttes üvegeket főztem ki és abban fagyasztottam.Szerintem is furi a szaga van amikor felolvasztom,de mivel időben fagyasztottam le, én nem dobtam ki. De a gyógyszertári üvegeket én is kifogom próbálni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!