Hol tudok olyan szoptatós ruhát venni ami nem kismamáknak van?
Nézd meg a szoptatós nök többsége még hasasabb, kövérebb, mint a terheség alatt.
Másrészt miért kell direkt "szoptatós" ruha? Bármi más is megfelelö, rengeteg blúz, ing vagy pólószerü felsö van, amit ki lehet gombolni elöl.
Nem okoskodni akarok, de négy gyerekem van, és eddig nem is jutott eszembe, hogy létezik szoptatós ruha.
Én is azt néztem h MINDEN szoptatós cuccot terhesnek beöltöztetett modellel reklámoznak.
Miért??
6 hét telt el és akkora a hasam, amennyi plusz súly feljött rám, de terhes hasam már nincs.
Mamika.sk
Nekem onnan vannak szoptatós trikóim, de láttam, hogy van ruha is. Egyébként én ezen kívül a gombos, átlapolós, vagy zippzáros felsőket, ruhákat részesítem előnyben, alatta szoptatós melltartóval. Nem tartom indokoltnak mindenből a szoptatós verziót. És persze láttam én is, hogy valamiért pocakos nőkre gyártják őket 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!