Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hol tudok olyan szoptatós...

Hol tudok olyan szoptatós ruhát venni ami nem kismamáknak van?

Figyelt kérdés
Már nincs nagy hasam, fél éve szültem, szerettem volna nyárra szoptatós csini rucit, de mindegyik nagy hasú terhes nőknek való. De miért? A terhes nő nem szoptat. A szoptató nő pedig vékonyabb már, jó esetben. 🤯😆
2022. márc. 25. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
29%

Nézd meg a szoptatós nök többsége még hasasabb, kövérebb, mint a terheség alatt.

Másrészt miért kell direkt "szoptatós" ruha? Bármi más is megfelelö, rengeteg blúz, ing vagy pólószerü felsö van, amit ki lehet gombolni elöl.

Nem okoskodni akarok, de négy gyerekem van, és eddig nem is jutott eszembe, hogy létezik szoptatós ruha.

2022. márc. 25. 18:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hm-bol van nekem 2, jó a szabásuk, szerintem azok meg terhesen nem lennének jók.
2022. márc. 25. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szoptatós ruha nem tudom van-e, nekem az volt a lényeg hogy ne feszüljön mellben, és bővebb nyakkivagása legyen, vagy legyen elől gomb. Szoptatós melltartót vettem fel alá.
2022. márc. 25. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Én is azt néztem h MINDEN szoptatós cuccot terhesnek beöltöztetett modellel reklámoznak.

Miért??

6 hét telt el és akkora a hasam, amennyi plusz súly feljött rám, de terhes hasam már nincs.

2022. márc. 25. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mamika.sk

Nekem onnan vannak szoptatós trikóim, de láttam, hogy van ruha is. Egyébként én ezen kívül a gombos, átlapolós, vagy zippzáros felsőket, ruhákat részesítem előnyben, alatta szoptatós melltartóval. Nem tartom indokoltnak mindenből a szoptatós verziót. És persze láttam én is, hogy valamiért pocakos nőkre gyártják őket 🤷‍♀️

2022. márc. 25. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!