Milyen gyógyszerek legyenek itthon, amik jók kismamáknak, meg szoptatós mamiknak?
Figyelt kérdés
Pl. fájdalom csill. láz csill
Nem tudom milyen fajtákat szedhetek 18 hetes kismami
2008. jún. 22. 22:19
1/3 anonim válasza:
Nekem a doki egyedül a panadolt engedte, azt is csak akkor, ha felmegy a lázam 38 fölé. Sajnos egyszer szükség volt rá :( Ha nem feltétlen muszáj, inkább ne szedj semmit! Üdv, 16 hetes kismami
2/3 anonim válasza:
Én úgy tudom semmi.Elvileg az algopirynt engedik ha nagyon szükséges de nekem a háziorvos is és qa nődoki is azt mondta ne szedjem ha lehet.Homeopátiás dolgokat szedhetsz ,esetleg rennie antacidot ha nagyon nagy savad van.MEg vitaminokat..ennyi...én a panadolt sem javaslom,mikor a gyógyszertárban érdeklődtem azt mondták semmit nem adnak.37hetes ksimama,de ilyen jó időben csak nem leszel lázas,ill.beteg,már az elején túl vagy,akkor jellemzőbb a legyengülés.Ne is gondolj erre,hogy beteg leszel,ha mégis a nőgyógyászt kérdezd először ne a háziorvost-az enyém (h.orvos)nagyon aranyos,de azt mondta ilyen esetekben direkt nem ad tanácsot és kérjem a szülészorvostól azt.37hetes kismama
3/3 anonim válasza:
Soha semmilyen gyógyszert ne vegyéll be!!! Ha veszel is elöször a dokit kérdezd meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!