Hogyan apad el majd a tejem?
Figyelt kérdés
4 hónapos koráig tudtam szoptatni a kicsit, de most a nagyanyjához kerül majd az ideiglenes elhelyezés után.2022. márc. 23. 11:59
1/15 anonim válasza:
És te abszolút nem is láthatod, léphetsz vele kapcsolatba?
2/15 anonim válasza:
Baszki itt mindenki oda adja már a gyerekét?
Te a 21 éves vagy,akinek az új pasija nem akarja??
Ez esetben örulok,hogy legalabb a mamánal jo helyen lesz remelhetőleg
3/15 A kérdező kommentje:
Szóvaal hogyan apad el a tejem?
Még az ideiglenesnél van szerintem min még 1 hónap mire a nagyihoz kerül.
2022. márc. 23. 12:24
4/15 anonim válasza:
Szegény baba! Szerintem ne itt kérdezgess,hanem legyél nagylány,és kérdezd meg az orvost.És kérlek a továbbiakban védekezz!Ezt szörnyű még olvasni is olyannak,aki szereti a gyerekeit.Még az ideiglenesnél van stb.Lerágnám tőből a karomat,ha nem velem lennének a gyerekeim.
5/15 anonim válasza:
Valaki linkelje már be a másik kérdését légyszi. Kíváncsi lettem
6/15 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__orokb..
Azota volt több is,de innen indult...
7/15 anonim válasza:
Miért engedik szaporodni az ilyet?! Minden f@sznak elpottyant egy gyereket, és éli világát. Az első ilyen után elkötném, nehogy mégegyszer eszébe jusson tönkre tenni egy ártatlan gyermek életét, aki akár normális is lehetne ,ha normális anya szülte volna.
8/15 anonim válasza:
Most is csak magad miatt aggódsz. Szegény gyerek, jobb is, hogy elkerül egy ilyen nőtől.
9/15 A kérdező kommentje:
Egy értelmes választ várok.
2022. márc. 23. 13:29
10/15 A kérdező kommentje:
GYÓGYSZERT kell szednem a szívem miatt, amiért nem szoopizhat a baba...
2022. márc. 23. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!