Mennyi az a minimum amit szoptatni "kell"?
Elkezdtem írni a kínomat, de kitöröltem 😬😁
Nem akarok senkit fárasztani a panaszkodásommal, úgyhogy maradok csak a nyers kérdésnél 🙂
6 hetes a babám és utálok szoptatni. De fogok, mert fontos és nem bírná el a lelkiismeretem, ha megvonnám az anyatejet tőle, hisz olyan pici még.
Próbáltam azt h akkor ne mellből hanem cumisüvegből kapja az anyatejet, de sajnos nem jön le annyi tej, hogy az elég legyen.
Mennyi az a minimum amíg tényleg muszáj szoptatni?
Kell a lelkemnek egy cél, hogy mikor hagyhatom abba :(
A 6 hónap most felfoghatatlanul soknak tűnik, úgy érzem addig nem bírom (aztán lehet h igen, de most nem úgy érzem).
Ha 4 hónaposan abbahagyom, az nagy szemétség lenne?
Meddig kellene kitartanom?
(Ne egyetek meg kérlek)
Ha ennyire muszájnak éled meg szerintem jobban jársz ha abbahagyod. Max kapja üvegből amíg elég ha meg már nem akkor még potolod. :)
A babának nyugodt anyukára inkább van szüksége mint az erőltetett szoptatásra. :)
Nem eszlek meg, inkább kérdezek.
Miért utálod?
Mi az benne, ami miatt úgy érzed, hogy nem bírod még hónapokig csinálni?
A babának boldog anyuka kell, ha nagyon megvisel, akkor hagyd abba.
Két testvérem van, egyik szoptatott 2 évig, másik nem tudott csak 2-3 hétig. Pont ugyanolyan egészséges mindkét gyerek. Szerintem ez inkább genetika. Azért a mai tápszerek tele vannak vitaminnal, nem szarral tömöd majd :)
A tápszer arra van kitalálva, hogy megfelelő tápanyagokhoz hozzájusson a babád.
Hidd el, neki fontosabb egy kiegyensúlyozott anyuka mint egy szenvedő.
Én is ennyire rosszul éltem meg, 13 hétig tartottam ki.
Akkor azt mondtam magamnak, normális vagyok én?
Azóta tapszert kap. Engem meg mintha kicseréltek volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!