Mit csinaljak a sok tejcivel mikor atalussza az ejszakat?
Figyelt kérdés
Ket es fel honapos kislanyom az esti szopizas elott 7 kor elaludt. Utoljara fel 5-kor evett. Ejjel 1-kor ebredtem, hogy szetrobban a mellem a sok tejcitol, es emiatt felkoltottem a babat, habar mar regota arra vagyunk hogy vegre atalugya az ejszakat. A kerdesem az lenne, hogy azok az anyukak kiknek babaja atalussza az ejszakat, hogyan oldjak meg a szoptatast, vagy mit tesznek, hogy ne gyulladjon be a cici? Felkelnek fejni, vagy keso este szoptatnak, vagy megis mellre teszik a babat?2008. dec. 17. 09:13
1/6 anonim válasza:
Nem kell semmit.1-2 nap és a cici megszokja,h nincs éjjel kaja.Nekem nem gyulladt be pedig egyszersem fejtem.
2/6 anonim válasza:
én lefejtem és eltettem fagyóba. amikor kevés volt akkor elővettem, de jó a főzelékbe is
3/6 anonim válasza:
Az en bebim is atalussza az ejszakat es csak reggel uriti le mindket cicim. Sose gyulladt be, maximum reggelre omlott belole a tejcsi. Ha akarod lefejheted, en a pihenest valasztottam:-)
4/6 anonim válasza:
Én lefejem, ha tele van éjjel, nem keltem fel a gyereket. Egyszer nem fejtem le, volt is mellgyulladásom, de ez nem törvényszerű.
5/6 anonim válasza:
Az én kislányom 3 hónapos, este 22 körül eszik utoljára és van, hogy 6-7-ig, sőt, volt, hogy 8-ig aludt. Nagyon kemények olyankor már a cicik és csöpögnek is, de nem gyulladt be nekem se, emiatt ne aggódj, én is úgy gondolom, hogy beáll ez pár nap alatt. Én reggel amikor kel, megetetem és ha úgy érzem, hogy még sok maradt ciciben, akkor lefejem. Szerintem felkelteni nem jó a babát ezért, mert nyügösebb lehet, esetleg aluszékony és nem is fog úgy szopizni, inkább fejd le, ha úgy érzed, hogy nem tudsz tőle aludni, bár szerintem a legfontosabb a pihenés nekünk is.
6/6 anonim válasza:
Az én babám este 8-kor eszik, legközelebb pedig hajnali 4-5 között. A mellem nem bír ki ennyit, ezért este lefekvés előtt fejem le kb 10 és 11 óra között, így nem gyullad be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!