Mit csináljak, ha a babám átalussza pl. a tízórait? Már ebédet adjak neki v. csúsztassam az étkezések idejét?
Figyelt kérdés
10-11 között szokott gyümölcsöt kapni du. 1-2 óra körül főzeléket, de 10-kor elaludt és azóta sem kelt fel. Mindig tanácstalan vagyok ilyenkor, hogy ebédidőben gyümölcsöt adjak v. már az ebédet...?Ti hogy csináljátok?2008. szept. 16. 12:43
1/3 anonim válasza:
Vedd úgy,hogy kihagyta azt az étkezést és add neki az ebédet.
2/3 anonim válasza:
Én már nem görcsölök ennyit az etetésen.Nálunk nincs reggeli,ebéd....mert mostanában sokszor nem hajlandó enni délelőtt.Egyszerűen napi 5 étkezés van,ebből 2 kanalas.Tegnap pl. este 7-kor zabkását evett,mert a délutáni alvás 1/2 7 ig elcsúszott,majd 9-kor evett tápot és még 1* éjszaka is evett,mert csúszott a napirend.Ő érzi mikor éhes,én 3-4 óránként megkínálom,de ha nem kell neki nem erőltetem,egyszerűen később eszik egy kicsivel többet.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is, ha felébred ebédet adjál neki.
Az első gyerekemmel még én is görcsösen próbáltam betartani, hogy mindíg ugyanakkor egyen, de csak én voltam tőle ideges. Most a másodiknál már nem görcsölök, csak naggyából tartom be az időket. Például ha nem pont 12-kor eszik akkor nem izgulok, adok neki fél 1-kor. Kb. 4 óránként eszik, attól is függ, hogy reggel mikor ébred.
Szóval ne aggódj, csak lazán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!