Szoptatok, de beteg vagyok. Mit tegyek? (Részletek lent)
Másfél éves kisfiam még mindig reszket az anyatejért, az anyamellért, viszont most összeszedtem valamit, amitől 37,5 a hőemelkedésem, fáj mindenem, a torkom a fejem...
Tudom, mi miért van, szedek Grapefruit mag kivonatot vírus és baci irtónak, 500 mg C-vitamint, és ha már nem bírom tovább, egy szoptatás UTÁN Algopyrint. Sok mézes tea stb. Az érdekelne, hogy mi van, ha orvos adott esetben antibiotikumot írna fel? Vagy más ötletetek kúrára? Szoptatást nem tudok mellőzni...
Nyugodtan szoptathatod a babád, az Algopyrint is elbírja. Ha orvos gyógyszert szeretne felírni, mindenképp jelezd neki, hogy szoptatsz. De egyébként, ha csak hőemelkedésed van, szerintem gyógyszer nélkül is ki tudod magad kúrálni.
Sok fokhagyma, mézes tea, stb.
Gyors gyógyulást kívánok! :)
Ha szoőptatod a babádat, akkor a tejjel megkapja az ellenanyagaidat is, azaz ő védettebb lesz a betegséggel szemben. Akár el se fogja kapni. Mindenképpen csak jót teszel vele, ha szoptatod.
Szedhetsz paracetamol tartalmú tablettát is (Ben-U-Ron, Rubophen, Panadol, Paramax Rapid stb), ezek hatóanyaga egyáltalán nem árt a babának, már újszülöttek is megkaphatják.
Köszönöm mindenkinek. A kisfiamat a gyógyszerektől féltem, tudom, hogy az ellenanyagot én adom neki. Az Algopyrint csak a fájdalmaimra veszem be és nem rendszeresen. Talán javulok mostmár... :)
Még egyszer: köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!