Mióta szültem és szoptatok, folyamatosan beteg vagyok. Mindig van vmi bajom, így sokszor kellett már gyógyszert szednem. Főleg Algopirynt. Lehet baja a babámnak?
Köszönöm szépen a válaszokat!Akkor remélem nem ártottam!
Az első válaszolótól kérdezem, hogy akkor te nem szoptattál míg gyógyszert szedtél?
Szia! Nekem 3 gyerkőcöm van, és mindegyiknél voltam beteg a szoptatási időszakban. Tényleg vannak olyan antibiotikumok, amelyeket lehet szedni szoptatás alatt, és NEM kell abbahagyni a szopit ezért. (Augmentin, Amoxicillin). Én főleg akkor lettem beteg, amikor már annyira kimerültem az éjszakázásoktól és a többi gyerek ellátásától, hogy már nem tudott a szervezetem védekezni. Sok C-vitamint szedtem, Grapefruitmag cseppeket ittam, napi 2 liter hársfavirág teát.
Sajnos segítség nélkül nagyon nehéz ezeket az időszakokat átvészelni, de föl a fejjel, jobban leszel nemsokára!!! Jobbulást!
(Azt azért nagyon halkan jegyzem meg, hogy a babák sok mindent "kibírnak", főleg ha szopnak, ui. az anya betegsége ellen termelt immunanyagokat a baba rögtön megkapja az anyatejjel. Persze fölöslegesen nem szabad gyógyszert szedni, de a dokik ilyenben nagyon lelkiismeretesek, és nem fognak olyan gyógyszert felírni ami káros lenne a babára.-legalábbis ez az én tapasztalatom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!