Kezdetektől fogva tápszeres a babám, de beindult a tejem. Miért?
Sajnos a babám az első hetektől kezdve tápszeres. A születése után hetekig próbálkoztam a szoptatással, számtalan tanácsadáson voltam, de nem sikerült a tejemnek beindulnia. Amin nagyon nehezen, de túltettem magam.
2 napja eléggé feszült az egyik mellem. Megvizsgáltam, hogy nem érzek-e benne valami csomót vagy nem látok-e valami elváltozást. És elkezdett folyni a tejem. Elővettem a mellszívót és lefejtem egy pici tejet.
De egy lassan egy éves baba, aki az elejétől kezdve tápszeres már nyílván nem fogadja el.
Mitől indulhatott be ennyi idő után?
Elvileg a hormonjaim rendben vannak, 2-3 hete voltak megnézetve. 😕
Nagyon remélem, hogy nem vagyok terhes, eddig erre nem is gondoltam, mert most múlt el pont a havim és védekezünk (óvszerrel, ezt csak azért írom le, mert annál talán a legkönnyebb észrevenni, ha valami “baj” történik).
De lehet csinálok egy tesztet azért.
Sosem szoptattam, mert nem indult be a tejem, pedig nagyon sokáig próbálkoztam a babám születése után. De nem volt tejem, max. 1-2 csepp, de el is apadt 1-2 hét után.
Mindenképpen elmegyek azért a nőgyógyászomhoz, köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!