Mindent kihányt a 4 hetes babám?
Figyelt kérdés
Ma szopi után (ami kicsit több ideig tartott mint általába, gondoltam nagyon éhes lehet) amikor felemeltem, hogy büfizzen, pár perc után sugárba hányt, és elég sok jött ki. Mint ha az összes amit megevett kihányt volna. Viszont nyugodt és el is aludt kb 15 perc után.
Honnan tudhatom, hogy maradt-e valami a pociba vagy éhes? Nagyon aggódom.
2022. febr. 27. 20:04
11/14 anonim válasza:
Ha hány akkor öklendezik, ahogy a felnőtt emberek is.
Ha bukik, akkor csak simán kijön belőle.
12/14 anonim válasza:
A bukásnál ilyen savanyú tej szagú tej jön vissza. A hányásnál öklendezik és kicsit másabb volt mindig nekem, mint a bukásnál feljött tej. A hányás nem 1-1 alkalom, ha beteg, hanem sokszor folyamatosan egymás után jön. Első gyerekesként még össze lehet keverni. Ha nem vagy benne biztos, akkor szerdán beszélj a gyerekorvossal. Ő így meg tud majd nyugtatni.
13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
Akkor ez bukás volt mert csak simán kijött belöle.
Mindenképp az orvosnak is meg fogom említeni. Rengeteg kérdéssel készültem neki, kicsit parás vagyok bármi furát észlelek mert elsö baba és sok dolgot még nem tudok.
2022. febr. 28. 10:39
14/14 anonim válasza:
Amúgy nálunk egyszer volt, hogy azt gondoltam, most tuti kibukta a baba a tej nagyját. Akkor még mértem, 70 g-ot evett. Kíváncsiságból rámértem újra, kiderült, hogy 10 g jött csak ki... Szóval lehet, hogy nem is volt olyan sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!