Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mindent kihányt a 4 hetes babám?

Mindent kihányt a 4 hetes babám?

Figyelt kérdés

Ma szopi után (ami kicsit több ideig tartott mint általába, gondoltam nagyon éhes lehet) amikor felemeltem, hogy büfizzen, pár perc után sugárba hányt, és elég sok jött ki. Mint ha az összes amit megevett kihányt volna. Viszont nyugodt és el is aludt kb 15 perc után.

Honnan tudhatom, hogy maradt-e valami a pociba vagy éhes? Nagyon aggódom.

2022. febr. 27. 20:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Ha éhes lenne, nem aludt volna el… 🤦🏻‍♀️
2022. febr. 27. 20:07
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

Egy sima bukás lehetett, hihetetlen milyen mennyiség ki tud jönni belőlük. Lehet, csak pont megnyomódott a pocakja vagy simán a felesleg jött fel neki.

Én ilyenkor megkínáltam, ha elfogadta a cicit evett ha nem, nem.

2022. febr. 27. 20:25
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
Ha sugárban hányt, akkor azonnal kórház, de gondolom csak bukott, mert túl sokat evett.
2022. febr. 27. 20:28
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
velunk is tobbszor megtortent, 2-3 eset volt, mikor sugarban visszajott a nagyja. Kis bufinek indult, csak ez lett belole 😄. Van ilyen, majd sir ha ujbol éhes, ijesztő látvány, de nincs semmi baja az a lényeg.
2022. febr. 27. 20:47
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Ha éhes lenne nem aludna. Amint éhes lesz, fel fog kelni.
2022. febr. 27. 21:24
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk egyszer történt ilyen, és ahogy te is írod, akkor én is éreztem hogy többet evett. Valószínűleg jó a megérzésed, kicsit túlette magát.
2022. febr. 27. 21:34
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
Egyszer volt nálunk is ilyen, sokat is evett, és megnyomódott a pocakja, ahogy büfiztettem. Ijesztően hatalmas mennyiséget hányt, kb mint egy felnőtt. Semmi baja nem volt utána.
2022. febr. 27. 21:48
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nálunk az a helyzet, hogy bármikor cicire teszem enni fog. Úgy, hogy igazából nem tudom mikor éhes. Sajnos nem elöször fordult elö hányás, de ilyen mennyiségben sosem. Azért ilyedtem meg, hogy mindent kihányt.

2022. febr. 27. 21:52
 9/14 anonim ***** válasza:
87%

Először is fontos. Ez nem hányás, hanem bukás. Vannak babák, akik sokat buknak, vannak akik keveset. Ha nem sír folyamatosan, tud aludni, rendesen fejlődik (gyerekorvos látja), akkor nincs baj. Szóval ne aggódj emiatt.

A szopás viszont nem csak azért kell nekik, mert éhesek, hanem ha szomjas, fáradt, fáj valamije is a cici kell neki. Növekedési ugrásnál is sokat segít majd.

2022. febr. 28. 06:51
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Mi számít akkor hányásnak? Nem láttam, hogy sugárban jött-e mert a vállmon volt, csak éreztem (mert rám is jött rendesen) meg láttam a mögöttem levö párnán, hogy rengetek tej volt. Sír amikor fáj a pocija, ilyenkor összeszorítja a lábát. Amúgy nem nagyon sírós és aludni is tud. Orvoshoz szerdán megyünk,akkor lesz egy hónapos.

2022. febr. 28. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!