Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek 4 hetes a babócám...

Mit tegyek 4 hetes a babócám és egyre kevesebb a tejem iszok laktoherb teát szedek homeopátiás golyókat is rendszeresen eszem mindent próbálok betartani hogy legyen?

Figyelt kérdés
2008. aug. 29. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:
A homeos bogyót nem szabad sokáig szedni! Max. 1 hét, akkor is fokozatosan csökkentenni kell az adagot mert különben ellenkező hatást vált ki. Tedd gyakran mellre a babát, akár 1/2 óráként is, nem baj ha nincs benne tej, Ö tudja a legjobban stimulálni, hogy termelődjön.
2008. aug. 29. 18:19
 2/3 anonim ***** válasza:
A homeosból a Ricinus Kommunist próbáld, nekem segített,én nem hagytam abba,nekem azt mondták lehet folyamatosan szedni,azért érdeklődj utána. Sok folyadék mellé,gyümilé, a napi másfél liter szopistea mellé, de ha nem segít a gyakori szopi sem,akkor sajnos lehet hogy egyre kevesebb lesz,próbálj meg ne idegeskedni rajta, az nem segít.Nekem a stressz tett be nagyon.Sok sikert!
2008. aug. 29. 19:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Igyál sokat, és szoptass sokat!!!

A szoptatás a legjobb tejserkentő módszer, és minél később kezd a hozzátáplálást, csak ha már tényleg nagyon nagyon muszály.

4-5 nap, mire beáll a megváltozott tejmennyiség utáni kerslet-kínálat.

2008. aug. 29. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!