Ez mit jelenthet? Ma már csak 20 ml. -t sikerült fejnem két mellből. Elvileg még van tejem. A babám 4 hónapos, csak szopizik.
semmit komolyat. nálam is volt ilyen. csak lehet túl fárasztottad magad (idegeskedés, egész napos nagy takarítás, kevés evés-ivás) ezek mind okai lehetnek. ja és a fejőgép felét hozza ki. a baba sokkal ügyesebb. ne add fel!
üdv
Én is ugyan így vagyok.Nekem is 4hónapos a picim,de ő már kap tápszert is,eddig csak este kellett adnom egyszer,de most már volt hogy nappal is.
Van hogy elkezd szopizni és nem jön szerintem annyi,el húzza a fejét,közben beindul a tej,akkor visszarakom,és akkor nyugiba cicizik.
Próbálom minél többet cicire rakni.
Nem értem mi a gond. A baba hízik, a baba ügyesedik és gyorsabban szopizik, a baba nem kéri sűrűbben , mert így is elég neki, a kereslet-kínálat meg beállt, ezért nem tudsz több decit fejni csak úgy.
Teljesen alaptalan az aggodalmad.
Nyugi már! Tpikus kezdő kismama kórban szenvedsz! :)
Csak lazán, tudja a babád, hogy mi és hogyan kell neki!
A hízása súlyduplázás után lelassul, ennyi idősen pedig elkezdik érdekelni a külvilág dolgai, egyre többet fog elforogni a mellről vagy csak rövideket szopik, de gyakran. Ez mind-mind teljesen normális jelenség, csak ezt a legtöbb anyuka nem tudja!!!
Ne méregesd, főleg ne egy ekkora babát, mert csak stresszeled magad vele, te is láthatod! Őrá figyelj, neki akarj megfelelni, ne a dokinak vagy bármilyen átlag-gyerek táblázatnak. Hidd el, ha kicsit túl tudsz lépni a számhoz-ragadt felfogáson, sokkal könyebb lesz, végre meg fogsz tudni nyugodni. Nehéz, de bízni kell magadban, hogy meg fogod érteni a babádat, ha szeretne valamit. Biztos lehetsz benne, hogy jelezni fogja neked, mit és hogyan szeretne. És te tudni, érezni fogod, hogy mi a jó válasz (általában a szoptatás:).
A kommented előtt író vagyok és csatlakozom Stefixhez véleményben, próbálj megynyugodni!
Tudom, hogy milyen "bekattanni", de ezt most te generálod magadnak, nem a baba. Próbáld ösztönösebbre, lazábbra venni a dolgot, mert így tényleg nem lesz jó vége és rámegy a szopi, de nem a tejapadás vagy a baba miatt.
Ne haragudj, ha nyers voltam, csak kár lenne... :)
Vegyél egy mély levegőt és hagyd el a szopiméricskélést. Nekem ez olyan volt mint a drog, egyszerűen le kellett szokni, ki kellett bírni, 2-3 nap alatt túl lehet lenni rajta. Nagyon jó döntés volt, utána sokkal jobban ment a szopi! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!