Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan hozzam vissza az...

Hogyan hozzam vissza az anyatejet?

Figyelt kérdés

Csak addig akar szopizni a baba amíg magától jön a tej, ha már meg kell szenvedni érte azt nem szereti, tolja el magát a cicitől van hogy sír, visít. Kicsiket eszik mindig, folyamatosan éhes…

Fejéssel hogyan? Van akinek sikerült a mennyiséget arra szintre állítani hogy mindig annyi legyen amennyi kell? Valamit elrontottam?

2022. jan. 24. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Minél többet cicire rakni, én szopás után még próbáltam fejni, hát nem sokat 10-20 ml ha megvolt vagy annyi se, de szép lassan visszajövögetett hogy elég legyen. Van szoptatós tea dm/rossmannban, alkoholmentes sör,és van egy kapszula Brendonban vettem nem volt olcsó, de na az ütött! Motherlove more milk a neve.

Ezeket változatosan fogyasztottam( egyik nap ilyet másik nap olyat), hogy ne szokjon hozzá egyikhez sem a szervezetem, mert egy idő után kb hatástalan.

Semmit nem csinálsz rosszul! Erre ne is gondolj! Ez időnként megeshet, bármi oka lehet!

Vannak homeopátiás szerek is, érdeklődhetsz a patikákban, ennek már nem tudom melyiket vettem.

Csak ne aggódj, mert azzal csak megnehezíted a dolgod!

Minden rendben lesz, csak ne add fel :))))

(és nincs Veled semmi baj! 😇)

2022. jan. 24. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én megtanultam kézzel fejni. Amikor levállt, akkor kézzel fejtem pár cseppet, ott hagytam cicin, és újra kínáltam. Ezt 2 napig csináltuk aztán belejött.
2022. jan. 24. 17:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Első hogy szeded a Moremilket? Többet kell egy nap? Illetve tartasz szünetet vagy abba hagyod a szedését néha? Mennyi idő után vetted észre hogy több tejed van?
2022. jan. 24. 19:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Hú hát már nem emlékszem pontosan, több mint 2 éve volt, de első pár napban minden nap azt hiszem reggel-este 1-2,utána már csak időszakosan amikor indokoltnak éreztem.

Legelső alkalommal ahogy megvettem úgy emlékszem 2őt vettem be úgy hirtelen, és 1 órán belül megvolt a hatása.

2022. jan. 24. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!