Hogyan hozzam vissza az anyatejet?
Csak addig akar szopizni a baba amíg magától jön a tej, ha már meg kell szenvedni érte azt nem szereti, tolja el magát a cicitől van hogy sír, visít. Kicsiket eszik mindig, folyamatosan éhes…
Fejéssel hogyan? Van akinek sikerült a mennyiséget arra szintre állítani hogy mindig annyi legyen amennyi kell? Valamit elrontottam?
Minél többet cicire rakni, én szopás után még próbáltam fejni, hát nem sokat 10-20 ml ha megvolt vagy annyi se, de szép lassan visszajövögetett hogy elég legyen. Van szoptatós tea dm/rossmannban, alkoholmentes sör,és van egy kapszula Brendonban vettem nem volt olcsó, de na az ütött! Motherlove more milk a neve.
Ezeket változatosan fogyasztottam( egyik nap ilyet másik nap olyat), hogy ne szokjon hozzá egyikhez sem a szervezetem, mert egy idő után kb hatástalan.
Semmit nem csinálsz rosszul! Erre ne is gondolj! Ez időnként megeshet, bármi oka lehet!
Vannak homeopátiás szerek is, érdeklődhetsz a patikákban, ennek már nem tudom melyiket vettem.
Csak ne aggódj, mert azzal csak megnehezíted a dolgod!
Minden rendben lesz, csak ne add fel :))))
(és nincs Veled semmi baj! 😇)
Hú hát már nem emlékszem pontosan, több mint 2 éve volt, de első pár napban minden nap azt hiszem reggel-este 1-2,utána már csak időszakosan amikor indokoltnak éreztem.
Legelső alkalommal ahogy megvettem úgy emlékszem 2őt vettem be úgy hirtelen, és 1 órán belül megvolt a hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!