Ajánlanátok mindenmentes recepteket?
5: pontosítok, fasírt tojás nélkül:)
a tejes eteleket ki tudod váltani növényi tejekkel, tejföl helyett vannak növényi "tejfölök", bár ezek lehet szója alapúak. de szerintem ebből ehetsz nyugodtan ha nincs problémája a babának. gyümölcsöket zöldségeket érdemes lenne enned. ugyanúgy vannak növényi joghurtok, pudingok is, ha ennél ilyesmit. én kóstoltam már, egész jók.
enni pedig szinte bármit ehetsz.. főzeléket van aki csak vízzel főzi amúgy is. krumplipürét is lehet tej nélkül csinálni, én szinte mindent meg tudnék főzni, amibe nem kell tojás :)
Biztos, hogy èlemiszerre allergiás?
Nekem a vegyszerekre reagálnak a gyerekek…
Elhagytam a fürdetőket.. krèmeket
Sensitive mosószerek.. öblítők ( inkább csak ecet)
Stb
Azóta rendben vannak.
Megtaláltuk vègre 3 èv utàn azt a fürdetőt, amire nem reagàlnak és azt a naptejet is..
Èlelmiszerallergia pedig egyelőre csak a szardellàra jelentkezett..
vizsgàlat azt sem igazolta…
Szóval nem biztos, hogy érdemes magadat kínoznod.
( hosszan szoptattam egyèbkènt)
6. Vagyok
Van mindenmentes csoport a facen
Szoktam onnan szemezni.. nem allergia miatt, hanem mert jó receptek vannak.. olyan is, ami pl vsak jól szívódik fel és nem cukros édesség ( nem is édesítőszeres)
Tápszer!
Tuti nem kínoznám magam ilyenekkel, a gyereknek sem tesz jót, ha tönkremegy az egészséged (zöldséget, gyümölcsöt nem eszel... Akkor mit?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!