Hány hónapos kortól nincs szüksége a babáknak éjjeli etetésre?
Nem arra gondolok, amikor éjjel cicvel altatja vissza a babáját az anyuka, hanem konkrétan mikortól nincs szüksége a babának éjszakai "étkezésre"?
Köszi:)
Fiam 13 hónapig kelt enni, ejjelente 3x.
Evett, nem csak komfort cicizett
Most 2 és fél éves, a mai napig kel inni 2x.
Lányom 4 hónapos, 3x kel.
Azért ez durva 😬
Szokták mondani, hogy aki gyereket csinál, az pontosan tudja mire vállalkozik. Hát nem 😬😳
Igaz 8 óra alatt 3-4 alkalommal kelek pisilni, úgyhogy a szervezetem készít a babára 😁
Az én fiam valahol 3 és 4 hónapos kora között hagyta el az éjjeli evést. De ez nem volt egyenlő azzal, hogy átalussza az éjszakákat. Ugyanúgy kelt, csak már nem kért enni, hiába kínáltam.
Voltak jó időszakok mikor csak annyira ébredt hogy elég volt egy kis hát simi, vagy egy két perc ringatás és aludt tovább. De voltak olyan időszakok mikor órákat voltunk ébren minden éjjel.
Most 3 éves, de heti kb 3 alkalommal most is ébred hol ezért, hol azért. Van hogy hamar visszaalszik, van hogy egy óra mire visszaaltatom. Nem egyszerű főleg hogy már dolgozom és hajnalban meg kelek. De ez is el fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!