Nyári babáknál miből mennyi kell? Mikre nincs semmi szükség?
izzadni? Te jó ég...az én babám 40 fokba született de abszolút nem izzadt, talán csak egy kicsit a talpa...de valóban ötvenszer fogsz rajta bodyt cserélni, mert ilyenkor még híg a kakijuk, még a legjobb pelusból is előfordul hogy kifolyik...szerintem a pulcsit, nadrágot hagyd egyenlőre, majd télre veszel, inkább plüss lábzsákot vegyél, azt könnyű ráadni, van belőle ujjas, ujjatlan, a lányom júliusi volt de késő szeptemberig abban sétáltunk, alatta rugi volt meg body, meg rá egy takaró és ez így 20 fokig bőven elegendő volt...pulcsit először október tájékán kezdtem ráadni, nadrágot is kb. 3-4 hónaposan...kabátot meg még később, lábzsákot használtunk amíg csak nem volt olyan hideg, hogy elővettük a plüss overált, az alá viszont rá nem fért egy pulcsi sem...szóval vagy vegyél egy jó meleg polár thermo overált, és akkor nem kell aláöltöztetni, vagy vehetsz kabátot, de az macerás, mert kilóghat a dereka stb, és arra viszont nem tudod már ráhúzni sem az overált sem a lábzsákot :)
én télen úgy vittem sétálni, hogy kapott egy bodyt, egy nadrágot vékony pulcsival, és erre a thermo overálrt (annak keze lába is volt persze) és még betakartam egy jó vastag takaróval. Meg persze sapi.
Egyébként azt mondják mindig egy réteggel legyen rajta több mint rajtad, és a takaró is rétegnek számít.
Zokniból, sapkából ujszülöttnek 2 db kb elég, olyan gyorsan nő, nyári babának zokni nem is nagyon fog kelleni.
amúgy meg van a facebookon egy rakat használt adok veszek csoport, naponta 1500 ruha pörög rajtuk, baromi jó dolgok vannak fillérekért, szinte vadi újak, főleg 1 éves kor alatt, mert a babáknak idejük sincs elhordani. szerintem hülyeség újonnan vásárolni, de persze Te pénztárcád....de nem is csak a pénz...ott kirakják egy csomagba sokszor hogy 2-4 hós korig ruha csomag 1400 ft és akkor van benne egy rakat dolog és nem neked kell összeválogatni.
re2. Hát hallod, szoptatás közben mindkettőnkről folyt a víz. A gyereknek is gyöngyözött a homloka. Mindkét gyerekemnek nyáron.
Kérdező. Nyári gyereknek nem tudsz úgy bevásárolni, hogy őszre is tudd a nagy részét használni. 2-3 hónap alatt nagyot nőnek. Egy téli gyereket könnyebb öltöztetni.
jo en elhiszem (kosz emiatt a lepontozast borzaszto szinvonalas)
kerdezo a lenyeg ha izzad ha nem bukni ugy is fog be kell tarazni.
Köszönöm a válaszokat!Nem pontoztam le senkit se ment a zold de lattam vki megtette :/
Elso baba és nehéz dönteni akkora kínálat van meg mióta terhes vagyok mindenki mindent mond.És kinek higyjek? ;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!