Igény szerint szoptatott 3-4 hónapos babáitok hányszor esznek egy nap? És nappal ha épp nem alszanak az előző etetés végétől min. Mennyi idő telik el a következőig?
A fiam 3,5 hónapos, minden alkalommal mindkét mellből kap. Nappal 2-3 óránként kér (én az egyik végétől a másik elejéig számolom), most kicsit ritkábban, jobban a 2,5-3 felé közelít, de pár hete volt egy időszaka, hogy 1,5 óránként igényelte. Éjjel is sokszor felébred, a fél 8 körüli elalvás után 10 - fél 11-körül, aztán 1-2 között, 3-kor, 4-kor, fél 6-kor. Ilyenkor van hogy nem is kér mindkét ciciből, elalszik az egyiken, én szintén (mellettem alszik az ágyban, így nem kell hozzá felkelni).
Szóval naponta van hogy 9-10-szer is eszik/iszik.
Eleinte veszekedett velem a doktornő, hogy ez így rossz, hasfájós lesz, meg elapad a tejem, meg a gyerek lesz a főnök (????), de nekünk megfelel.
Utolsó, pedig igen, pont ez a normális!
Szomorú, hogy ez a dokinő sem (így) tudja... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!