Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Igény szerint szoptatott 3-4...

Igény szerint szoptatott 3-4 hónapos babáitok hányszor esznek egy nap? És nappal ha épp nem alszanak az előző etetés végétől min. Mennyi idő telik el a következőig?

Figyelt kérdés
Tápszeres pótlás esetén is lehet igény szerint etetni a babát? Kb. a napi adag negyede a tápszer.
2010. szept. 8. 12:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Előző... És 13 hónapos koráig cicin aludt el, vagy napközben babakocsiban. Ez együtt járhat azzal hogy gyakran kel éjszaka, de amíg szopik, ez így lesz. Aztán ha megunod, elválasztod. Nálunk 3 nap alatt leszokott, apa altatta, kis sírás és vége. Ne aggódj e miatt! Azóta is bújva alszik. Nem gép hogy egyedül hagyva jól érezze magát a szobájában!
2010. szept. 11. 09:58
 12/13 anonim ***** válasza:

A fiam 3,5 hónapos, minden alkalommal mindkét mellből kap. Nappal 2-3 óránként kér (én az egyik végétől a másik elejéig számolom), most kicsit ritkábban, jobban a 2,5-3 felé közelít, de pár hete volt egy időszaka, hogy 1,5 óránként igényelte. Éjjel is sokszor felébred, a fél 8 körüli elalvás után 10 - fél 11-körül, aztán 1-2 között, 3-kor, 4-kor, fél 6-kor. Ilyenkor van hogy nem is kér mindkét ciciből, elalszik az egyiken, én szintén (mellettem alszik az ágyban, így nem kell hozzá felkelni).

Szóval naponta van hogy 9-10-szer is eszik/iszik.

Eleinte veszekedett velem a doktornő, hogy ez így rossz, hasfájós lesz, meg elapad a tejem, meg a gyerek lesz a főnök (????), de nekünk megfelel.

2010. szept. 11. 14:56
 13/13 xStefix ***** válasza:

Utolsó, pedig igen, pont ez a normális!

Szomorú, hogy ez a dokinő sem (így) tudja... :(

2010. szept. 12. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!