Igény szerint szoptatott 3-4 hónapos babáitok hányszor esznek egy nap? És nappal ha épp nem alszanak az előző etetés végétől min. Mennyi idő telik el a következőig?
Mivel az anyukák nem szokták hagyni az éhségtől üvölteni a gyermeküket (bár biztosan van egy-egy kivétel) , ezért mindenféle szoptatás/tápszerezés a baba igényei szerint történik.
A kérdésedre válaszolva, miért ne lehetne? Vagy mit is értesz "igény szerint" alatt?
"sajnos rászoktunk arra,hogy cicin alszik el szopi közben."
Ez neked talán sajnos, de a babádnak nem. Neki nem csak ennie, hanem ciciznie is kell, és ezt jobb, ha a te melleden éli ki, nem egy cumin. Mellesleg ettől több lesz a tejed is.
Cumisüvegből is lehet igény szerint etetni a babát, én is ezt csinálom lefejt tejjel. Változatos, hogy mennyi idő telik el. Néha 5-6 óra is, máskor egy óra sem. 5,5 hós.
Az én fiam óraműpontossággal 3 óránként kérte a tejcsit, mégis fájt a hasa. Pedig a 3 óránkénti etetésre egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy sűrű, igaz? :-)
Sűrű etetéstől nem fáj a has, a sok elsőtejtől fájhat a has. Olvasd csak el:
[link] és tedd olyan gyakran mellre, ahogy csak kívánja.
Jó szoptatást!
Off
Az én babám is mindig szopi közben aludt el. Most meg kínlódunk, mert nem lehet másképp elaltatni....
Mi az egyáltalán, hogy elaltatni? Miért kell egy babát altatni? Elalszik magától, ha álmos, nem? Nem értem..
Nem az a "jó" baba, akit letesznek a kiságyba és magától elalszik. Innen is üdvözlöm drága Suttogónk kártékony munkáját.. :(
Az én lányom majd 2 éves koráig mellen aludt el és mellettünk, utána gond nélkül átszokott az önálló elalvásra, kiságyban, külön szobában. Nem kell semmit erőltetni! Minden megy magától - ha az anyukának van türelme kivárni. Hát legyen..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!