Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy kell érteni a napi pisi...

Hogy kell érteni a napi pisi pelus számot?

Figyelt kérdés
Mai nap pl csak 4 pelust cseréltem, és ebből csak 2 volt teljesen tele. Jelenleg pampers premium caret hasznalunk, a 3-ad méretet ami 6-10 kgig van. A fiam jelenleg 7 kiló. Ugye a peluson van a sárga csík ami kékké változik. Sokszor van nálunk ugy, hogy a hátulja meg sárga viszont elől a kek már teljesen el van mosodva annyira tele van- hülyén hangzik de mintha “elolre menne a pisi”. Nos ez miatt aggodok, azt irjak neten h napi 5-6 pisis pelus a jó. Mindezen azért aggódom, mert 2 hete a fiam folyton csak cicizni, ejjelente orankent kel és cicizik, látom hogy nyel, és hogy megy neki a tej, utána sem szokott elegedetlenkedni, érzem a tejleadó reflexét is kozben, igaz csak 1x. Aggodok a tej mennyisegemen. Most 3 honapos a fiam, jelenleg 7000 g, ebben a honapban “csak 600 gmot hízott, holott eddig sokkal többet szokott. Vajon kevés akkor a tejem??
2022. jan. 5. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a leirtak alapjàn van elge tejed. Nem csurig kell lennie a pelenkànak, hanem nagy adag pusinek kell lennie. Ami nàlatok megtöltötte a pelenka elejèt, es a csíkot elszinezte, az nagy.
2022. jan. 5. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen mindegy, hogy hová megy a pisi, nem fog "tele' pisilni egy pelust, mert ő előre vizel, mint a legtöbb kisfiú.

Az én babám pl. féléves és 6670 g.

Nem kell aggódni ha kevés lenne a tejed akkor úgyis jelez a pici. Többet kéredzkedik mellre.

2022. jan. 5. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell feltétlen megvárni, amíg már fullra elmosódik a csík. Van olyan, hogy nem mindenhol kék, mégis csomó pisi van a pelenkában. Nem hinném én sem, hogy kevés a tejed, én pont ma mértem az 5,5 hónaposomat, 6530 gramm.
2022. jan. 5. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kevés a tejed kivéve ha a baba 6 kg - val született. Nagyon jó súlyban van a pelusnak sem kell totál tele lennie!!!
2022. jan. 6. 01:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! ❤️
2022. jan. 6. 01:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, éber időszakban 3 óránként ajánlott pelust cserélni, nem kell csurig lennie. Ha már most 7 kg, szerintem ne aggódj, lehet, hogy most majd nyúlik vagy az értelme fejlődik stb. Nem kell folyamatosan annyira gyorsan híznia.
2022. jan. 7. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!