Szemöldöktetoválás szoptatás alatt?
Sziasztok!
Van egy kislányom, 10 hónapos. Reggeli-ebéd-vacsora még cici + éjjel is cicit kap, ha felébred. Szeretném is szoptatni még addig, ameddig csak igényli.
Unokatesóm nyert egy szemöldöktetoválásra szóló kupont, de ő tavaly már kitetováltatta, így átadná nekem a lehetőséget. Én nagyon szeretném már régóta, de utoljára amikor megvolt az időpontom, megtudtam hogy várandós vagyok ezért lemondtam.
Most elgondolkodtam rajta. Tudom, hogy a tejbe nem jut át és semmi kárt nem okoz. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy a hormonok miatt mennyire marad bent a szín? Van valakinek esetleg tapasztalata?
Ez olyan, hogy sose lehet tudni milyen lesz a reakció. Vagy épp a biztonság miatt inkább nem vállalják be és nincs erről valós tapasztalat.
A tetoválót kéne megkerdezni. Akár többet is és az alapján eldontod, hogy belevágsz-e vagy sem.
De nem a szoptatási tanácsadó vallal érte felelősséget.
A hormonhaztartas sokmindent tud befolyásolni. Még egy hajfestés is tud balul elsulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!