Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan hoztátok vissza a...

Hogyan hoztátok vissza a tejtermelést szinte a nulláról?

Figyelt kérdés

Kevés volt a tejem ezért kipótoltam de a babámnak a cumi jobban tetszett és nem akart szopni csak nagy ritkán. Kostmár annyi tejem sincs mint azelőtt. Ő nyafog és kapálózik ha cicire akarom tenni.

Mentálisan nagyon megvisel hogy nem tudom szoptatni de tápszerrel meg könyebb a dolgom. Tudom, hogy az anyatej a legjobb neki de ezt nem tudtam 100%-ig nyújtani.

Adjam fel telljesen és legyen tápszeres vagy próbáljam meg valahogy vissza hozni?

2021. dec. 20. 11:55
 1/10 A kérdező kommentje:
2 hónapos
2021. dec. 20. 11:56
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Szoptatàsi tanàcsadòtòl kèrj segítsèget. Lehet, hogy egy ideig szoptanìttal tanàcsolja majd a kiegèszítèst, ès a megfelelő mellrehelyezès is nagyon fontos.
2021. dec. 20. 11:58
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Cumizavar. Amíg van, vissza lehet szaporítani. Szoptatási tanácsadó
2021. dec. 20. 12:06
 4/10 anonim ***** válasza:
43%
Sehogy, engem egyáltalán nem viselt meg, hogy nem tudom szoptatni. Mindig éhes maradt szoptatás után, számomra fontosabb volt, hogy jóllakjon és megfelelően gyarapodjon, minthogy mit eszik. Én is sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, miután nem stresszeltem már az egész szoptatás-témán.
2021. dec. 20. 12:08
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

Én vettem hivatalos tejadó anyától anyatejet.

Facebookon az Anyatej adok-veszek csoportban nagyon sok ilyen anyuka van, mindig van tej.

2021. dec. 20. 12:11
 6/10 A kérdező kommentje:

Nekem is mindig éhes maradt és sírt. Ezért is pótoltam ki tápszerrel.

Hagyjam hogy elapadjon?

2021. dec. 20. 12:12
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Ezt neked kell eldöntened, ne idegenek szavazzák meg, hogy akarsz-e küzdeni érte.
2021. dec. 20. 12:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem hajlandó cicizni, akkor fejés fejés fejés. A pótlást adhatod pohárból, szoptaníttal stb. Adhatsz neki fél adag tápszert ha már kis tejed van, utána átmasszírozod a melled hogy meginduljon a tej és úgy ráteszed (így a cicin lakik jól, ott nyugszik meg, jó élmény lesz neki). Bimbóvédőt próbálhatod, hátha jobban elfogadja.

Akarsz ennyi munkát beletenni? Ezt kell eldöntened. Most macera, később kényelmes lesz tápszerkészítés helyett csak elővenni a cicit. Döntsd el, mennyire vagy eltökélt. Ha veszel elektromos fejőt, úgy talán bírható.

2021. dec. 20. 13:50
 9/10 anonim ***** válasza:
50%

Szia.

Szülés után 5 napig nem volt velem a babám, mikor haza jött a kórházból próbáltam szoptatni, de kevés volt neki, sírt pocija is fájt az anyatejtől. Úgyhogy én feladtam, szerintem ettől nem vagyok szar anya, de lehet már most másképp csinálnám..

2021. dec. 20. 14:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Vissza lehet hozni. Ibclc szoptatási tanácsadót. Lehet, hogy most melós kesz, de sokkal egyszerűbb, mint cumisüvegezni.
2021. dec. 20. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!