Ez ugye nem a tejapadás jele?
Eddig mindig a 2 szoptatás között nagyon gyorsan visszatelt a tej (talán túl gyorsan is) nem is zavart sőt örültem, hogy sok van. A tegnap viszont ért egy nagyobb fokú stressz és bàr már minden rendbe jött azóta, a tej nagyon nehez telik vissza, a melleim teljesen lágyak. Szopinál jön elég, de ha fejni próbálom màr 30-40ml-nél nem jön több, pedig 150ml jött le azelőtt.
Volt màr valakinek stressztől ilyen gondja? Lehet rajta segíteni?
2,5 hónapos a kislányom.
Ezek szerint nem Magyarországon éltek? Csak mert itt fél éves korig nem lehet ugye dolgozni, de ha mégis itt élsz, akkor esetleg keress fel szoptatási segítőt vagy tanácsadót a kérdéssel.
Amúgy én is arra tippelek, hogy kezd beállni a kereslet kínálat vagy esetleg igyál/pihenj többet.
Nem akarok veszmadárkodni, de nekem akkor ment el 3 nap alatt a tejem amikor azon stresszeltem,hogy ki akarnak rúgni csoportos létszám leépítéssel (szintén külföld)
Bár akkor már 5 hónapos volt a lányom.
Szerintem is keress fel tanácsadót és vannak tematikus oldalak dolgozó anyukáknak akik csak fejnek ( jellemzően Amerikai oldalak,mert ott is korán vissza kell menni) viszont sok sok tippet adnak,hogy hogyan lehet fenntartani a tejtermelést, gyorsítani a tejleadot, stb. Sokan 1-2 évig adnak anyatejet csak fejve mert olyan jó kis technikák vannak. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!