Mikor indult be a tejtermelődés?
Azoktól kérdezem, akik normálisan, pótlás nélkül tudtak szoptatni?
Nem görcsölök rá, lesz ami lesz, csak kíváncsi vagyok, ez is teljesen eltérő mindenkinél?
32 hetes vagyok, még semmi jele az előtejnek sem!
Én szülés előtt nem talalkoztam a tejemmel. Aztán pár napig csak a kibukott tejből láttam, hogy azért valami tejszerűség jön a mellemből.
Aztán mikor belövellt, akkor megtapasztaltam. Hónapokig folyt, csöpögött, a babám is sokat bukott, szóval büdösek és gusztustalanok voltunk.
De jó is volt. Hiányzik ez az időszak.
Egyik terhességemnél sem volt előtejem.
Császárral születtek a gyerekeim, mind a kétszer a 4. nap lövellt be a tejem, és érdekes, hogy pont akkor, amikor már haza értünk a kórházból és nyugalomban voltunk. A másodiknál tisztán emlékszem, hogy haza értünk, épphogy leültem a kanapéra és akkor. Előtte is jött valami biztos, mert sokat voltak mellen és nem voltak elégedetlenek.
De aztán amikor belövellt, na az durva volt. Hirtelen két nehéz kő lett a melleimből és csöpögött a tej.
Szülés utáni 4.! Nap
2. Gyerekkel szoptatásból mentem szülni, 2. Nap lövellt be újra, pesig közben volt, csak kevés és hígabb a nagy gyereknek való tejem.
Úgyh ezt engedd el ezt a görcsölèst a témán.
Első babánál 25!!! H után került szabályosan mellre a gyerek..
Mégis szoptattam tovább is mint szerettem volna és komfortos lett volna
2,5 éves koràig a nagyot..10 hónapot a 2 gyereket együtt, a kicsi 1,5 most.. megyek a leválasztás felé.. most kezd már nekem sok lenni
Szóval ezen tényleg ne kattogj előre..
ha gond lenne, alkor pedig ne halogasd a segítségkérést szakembertől. Akár előre kereshetsz szoptatási tanácsadó elérhetőséget a környékeden, hàtha megnyugtat.
Javaslom a szoptatás tanácsadás kérdezz felelek csoportot facen.. sok tévhittől szabadít meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!