Akinek a babájának fájt a hasa a tejtermékektől, annak a laktózmentes sem volt jó?
Kisbabám nagyon hasfájós. Azt vettem észre, hogy amikor tejszíneset ettem, akkor iszonyatosan durva lett a helyzet. Azóta nem mertem semmilyen tejterméket enni (pár napja volt) éa mintha jobb lenne a helyzet.
Akinél volt hasonló, volt más megoldás mint a teljesen tejmentes diéta? Laktózmentes tejtermékek vagy valamilyen cseppek a babának?
Természetesen hajlandó vagyok lemondani minden tejtermékről, ha nincs más megoldás.
Én először laktózmentesen kezdtem el enni, de egy rövid javulás után most újra nagyon hasfájós lett a babám, és 2,5 hónaposan újra tele van anyatejes kiütéssel.. Ma kezdtem a teljesen tejmentes diétát, nem tudom ettől végre elmúlik e.
Szerintem először próbáld meg te is a laktózmentes tejtermékeket, hátha az elég lesz. Aztán ha nem, majd akkor elég lesz tejmentes diétát kezdeni.
4-es
Ez nem teljesen egy az egyben igaz így. De az hogy milyen színű ételeket fogyasztasz, vagy a puffasztó ételek a babát is puffasztják. Ezek tényleg így nem igazak.
Ettől függetlenül, vannak olyan ételek amikre egy-egy baba érzékeny. A tej pedig az élen vezet.
Az enyémek nem is nőtték ki, mind a két gyerekem allergiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!