Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ez mitől lehet? Nagyon félek,...

Ez mitől lehet? Nagyon félek, hogy el fog apadni a tejem.

Figyelt kérdés
12 hetes a babám,és mostanában úgy érzem,hogy kevesebb a tejem.Már nem érzem feszülni a mellem.Eddig volt hogy ha felálltam magától csöpögött belőle a tej,de most miota átállt 3 órás evésre,mikor ismét megéhezik,még mindeig puha a mellem.Mikor szopizik érzem,hogy megy neki,meg ha elengedi spriccel,de nagyon félek,hogy ez annak az előjele,hogy el fog apadni.Nagyon szeetném szoptatni még nagyon sokáig.Iszom a laktoherb szoptatós teát,de nem érzem,hogy segtene.Azt az elejétől fogva iszom.
2008. dec. 13. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggodj, ha a babad jol lakik meg mindig a tejtol, akkor ne felj hogy elapad, es kevesebb lesz. Egyel taplalot, igyal sokat, es tedd mindig mellre, szopizni, es akarj szoptatni, ne stresszelj.

En 22 honapig szoptattam, soha nem ittam semmilyen teakat, es semmi homeopatias csodadolgokat. En nem hiszek bennuk.

2008. dec. 13. 14:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont beleléptél a 3hóapos rizikó napokba ezek szerint. Általába ilyenkor sok kismama észreveszi hogy mintha kevesebb lenne a tejcsi. Ilyenkor kell sokat mellre rakni és napokon belül visszaugrik a kívánt mennyiség. Ez a 3. és 6.héten is elő szokott fordulni,sajna vagy sem.
2008. dec. 13. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia mi is 6 hetesek vagyunk és hasonlót tapasztalok én is.Úgyhogy visszaállunk igény szerinti etetésre.a 3óránkénti helyett
2008. dec. 13. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális! Nem kell, hogy állandóan feszüljön a mell! És csöpögnie sem kell! Én is folyton ezen pörögtem, de felesleges, hiszen szopi közben is termelődik a tej, nemcsak a már benne lévőt szívja ki. Lesznek hullámzások, a lényeg, hogy ne aggódj! Tudom, könnyű mondani, de amíg jóllakik, addig minden rendben! :) A teát pedig igyad, az is segít, vagy az alkoholmentes sör is jó!
2008. dec. 13. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam, most 5,5 hós a lányom, csak anyatejet kap. Ráadásul én nem ittam szoptatós teát sem, mert kiderült, hogy a gyerek attól hasfájós. A sörről én úgy tudom, hogy nem segít tejet termelni, a rántott leves viszont igen, de ez csak "népi bölcsesség". :)
2008. dec. 14. 17:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem 3 hósan egy kosárméretet visszament a cicim és nem is csöpög annyira. Ez normális!

A tejem azóta is rengeteg!

[link]

2008. dec. 14. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!