Hogyan válasszam le, ha...?
... nem cumizik (van cumija, de kb csak rágcsálja, ha éppen jön a foga, amúgy nem cumiként funkcionál)
... tejet, tejitalt nem szereti, tápszert nem fogadja el
... vizet iszik, de este elalvásnál nem fogadja el, éjszaka félálomban meg nem is tudom, hogy adjam neki (pohárból iszik, félig fekvő, alvós helyzetben kb az arcára önteném, az meg annyira nem hatékony)
... amikor beteg, fáradt, nyűgös, akkor semmi mást nem fogad el (étel, ital, játék, figyelemelterelés, stb), csak a cicit.
15 hónapos az alany. Napközben egész jók vagyunk, de éjszaka ötletem sincs, hogyan választhatnám le.
Ugyanez :) 15 honapos alany szopizik elalvashoz. En vettem egy hete milumil tejitalt es csinalok neki minden este egy fel adagot. Az elso napokban par korty volt most mar sokkal tobbet iszik belole. Latszik hogy kezdi megszeretni. Vacsiutan kozvetlenul altatas elott adom neki. En is keszulok az elvalasztasra ezzel de nem rohanok vele. nem tudom neked volt-e beteg De par hete mi atestunk az elso nathan es mit ne mondjak aranyat ert akkor a tejem mert legalabb valamit evett. Ugyhogy most mar annyira nem vagyok ragorcsolve de a tejitalra raakarom szoktatni hogy az majd ne valtozzon ha mar a cici el lesz veve.
Ugyanigy nalunk se kellett soha cumi es a tapszer se csuszott le neki. Mai napig dugdosom a szajaba a cumit de csak ragja 😂
Javaslom a 360 fokos poharat nalunk bevalt.
Ezt fekve is tudja inni nem folyik ki. Ugy mukodik hogy raharap egy muanyag peremre es szivja ki a vizet kozbe.
Én is Milumil tejitalt vettem, egy korty után köpte ki és azóta ha meglátja, nem is hajlandó inni belőle.
Van 360 fokos poharunk, de félálomban nem tudom, mennyire működne.
Szoktunk betegek lenni, szeptember óta bölcsibe jár, kb kéthetente hazahoz valami vackot, amivel aztán ő is, én is, de néha még az apja is küzdünk :D Viszont emiatt is örülnék, ha lenne alternatívám a mellemre, mert amikor én is éppen haldoklok, akkor az még nehezíti a dolgot, hogy még szoptatok is. És a gondolat, hogy esetleg egyszer annyira beteg legyek, hogy kórház meg ilyenek is szóba kerüljenek, neki meg nincs semmi, amit mell helyett elfogadna (az apjával ráadásul aludni se tud), akkor még jobban elkeseredek :/
Az meg eszembe jutott hogy ha napkozben nagyon cicizni akar de en nem akarok adni neki almapuret kap lehet kapni ilyen szlopis zacsit
Ebbe lehet barmilyen puret rakni banan alma korte neha babakekszet is beledobok smoothie makerrel csinalom. Ha ezt kiszippantja elfelejti hogy cicit akart. Elore szoktam csinalni 3 adagot hutobe rakom. Nyaron fel se kell melegiteni. Ilyenkor telen forro vizbe rakom a zacsit kb 10 perc alatt atmelegszik. Napi 1et vagy 2t eszik meg.
Most latom a valaszod szoval te mar tapasztaltabb vagy a betegsegek kapcsan 😂
Nalunk mukodik a pohar felalomban is fekve.
A tejitalt nalam is kikopte de en csak csinaltam csinaltam... 😂 Lehet hulyeseg de azt vettem eszre hogy barmihez hozzatudom szoktatni ha kitarto vagyok 😅
Nem cumizik? és?
Nem szereti a tejet? Hát adj neki más tejterméket, az én lányom eg éves kora óta rá nem néz a tejre, makk egészséges felnőtt lett belőle.
Éjszaka félálomban nem kell innia.
Nézd, van gyerek aki ezt csinálja. Szerintem, és ez saját vélemény, kicsi még az elválasztáshoz.
De ha ragaszkodsz hozzá, akkor még benne van a pakliban 3-4 hét álmatlan éjszaka.. vannak makacsabb gyerekek.(enyém ugyanilyen)
Esetleg altassa az apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!