Hogy válasszam le a lányom?
10hónapos. 6,5hónapig kizárólag anyatejes volt. Most ott tartunk, hogy nappal 2× kéri altatáshoz, +esti altatáshoz egyszer. Éjjel pedig kismilliószor. Igen tudom "pótolja a nappalt"
De fáj. Nagyon. 5hónapja ezzel kelek és fekszek. Nem akarattal, de karistol a fogaival. Jöhetnek a momzillák akik mindent eltűrnek a gyerekért. Na én már nem birom tovább. Elég volt. Leszakadnak a bimbóim. HOGY VÁLASSZAM LE? Éjjel csak ezzel alszik vissza, ha nem adom oda 2órás virrasztás... cumizni nem cumizik, cumisüvegtől öklendezik... a 3altatást még ringatással kitudom váltani... de éjjel?
Nem fogadja el úgy. Ordít. Fulldoklásig...
Ahh nem is tudom, sehogy sem jó. Annyi mindent próbáltam😦
Ezt még nem próbáltuk. Jövőhéten úgyis többet lesz itthon, nem kell reggel korán kelni, megpróbáljuk, hátha😀
Köszönöm😊
Enyém is ezt csinálta, igaz csak ébren. Rendesen harapott, konkrétan véresre. Akkor egyéves volt, szóval úgy voltam vele, hogy biztos megerti, ha azt mondom, hogy fáj, és ne csinálja. Megértette, de le is sz.rta. :D Sokszor vegigjatszottuk ezt. Végül az lett a megoldás, hogy mikor harapott, otthagytam, kimentem a szobából, ajtót becsuktam. Így maradt számára végtelennek tűnő 5 mp-re. Amikor visszamentem elmondtam neki, hogy szeretem nagyon, de ne harapjon, mert akkor el kell mennem meggyógyítani a cicimet.
Napközben meseld el neki, hogy éjjel nagyon megharapott. Hátha rögzül.
Amúgy lehet hogy jön a foga, és ezért harap akaratlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!