Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy válasszam le a lányom?

Hogy válasszam le a lányom?

Figyelt kérdés

10hónapos. 6,5hónapig kizárólag anyatejes volt. Most ott tartunk, hogy nappal 2× kéri altatáshoz, +esti altatáshoz egyszer. Éjjel pedig kismilliószor. Igen tudom "pótolja a nappalt"

De fáj. Nagyon. 5hónapja ezzel kelek és fekszek. Nem akarattal, de karistol a fogaival. Jöhetnek a momzillák akik mindent eltűrnek a gyerekért. Na én már nem birom tovább. Elég volt. Leszakadnak a bimbóim. HOGY VÁLASSZAM LE? Éjjel csak ezzel alszik vissza, ha nem adom oda 2órás virrasztás... cumizni nem cumizik, cumisüvegtől öklendezik... a 3altatást még ringatással kitudom váltani... de éjjel?

2021. nov. 13. 21:55
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Mikor karistol, akkor vedd el tőle, ès szòlj neki, hogy fàj. Eleg hamar megtanulja, hogy ne okozzon fàjdalmat, csak mindig szólj es vedd ki a szàjàbòl a melled. Azt ùgy lehet legjobban, ha a kisujjad beteszed a mellbimbò ès a szàja közè, evvel megszakìtod a vàkumot.
2021. nov. 13. 21:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Amikor karistol általában már félálomban van. Ébren sosem csinálja, olyankor óvatos. Ha mindig kiszedem a szájából, akkor sosem alszunk:(
2021. nov. 13. 22:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Egy pròbàt megèr, hàtha leesik neki hogy neked ez fàj.
2021. nov. 13. 22:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam már nagyon sokszor. Olyankor teljesen felébred. Ha szerencsém van visszatudom altatni, ha nem akkor pedig 2-3 órát virraszt...
2021. nov. 13. 22:36
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Esetleg pròbàlhatnàl bimbòvèdőt, akkor a kecske is jòl lakik, a kaposzta is megmarad (es alszanak is eleget mind a ketten)
2021. nov. 13. 23:13
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem fogadja el úgy. Ordít. Fulldoklásig...

Ahh nem is tudom, sehogy sem jó. Annyi mindent próbáltam😦

2021. nov. 13. 23:26
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Menjen hozzá a férjed, amikor éjszaka ébred. Az elején nehéz lesz pár napig.
2021. nov. 14. 06:45
 8/10 A kérdező kommentje:

Ezt még nem próbáltuk. Jövőhéten úgyis többet lesz itthon, nem kell reggel korán kelni, megpróbáljuk, hátha😀

Köszönöm😊

2021. nov. 14. 08:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Enyém is ezt csinálta, igaz csak ébren. Rendesen harapott, konkrétan véresre. Akkor egyéves volt, szóval úgy voltam vele, hogy biztos megerti, ha azt mondom, hogy fáj, és ne csinálja. Megértette, de le is sz.rta. :D Sokszor vegigjatszottuk ezt. Végül az lett a megoldás, hogy mikor harapott, otthagytam, kimentem a szobából, ajtót becsuktam. Így maradt számára végtelennek tűnő 5 mp-re. Amikor visszamentem elmondtam neki, hogy szeretem nagyon, de ne harapjon, mert akkor el kell mennem meggyógyítani a cicimet.

Napközben meseld el neki, hogy éjjel nagyon megharapott. Hátha rögzül.

Amúgy lehet hogy jön a foga, és ezért harap akaratlanul.

2021. nov. 15. 13:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, a fogai jönnek folyamatosan. Próbáltam azt is amit mondasz. 5hónapja (mióta kijött az első 2 foga) ezt játszuk. De már annyira fáj, hogy kb elég ha ránéz a cicire már sírhatnékom van. Nem akarom még teljesen leválasztani, korai lenne. Inkább az altatós cicit akarom megvonni tőle, meg az éjszakát. És napközben kaphatná meg többször ezek helyett.
2021. nov. 15. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!