Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki végig bimbo védővel szoptatott és nem volt gondja?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom, hogy elapadhat a tej, vagy a gyerek nem lakik jól, stb stb. Van aki cáfolja ezt?
2021. nov. 8. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
1 hónapig küzdöttem, mire annyira sebes volt, hogy ott halok meg, ha mégegyszer rá kell tenni. Aztán bimbóvédőztem kb. 3-4 hetet és meggyógyult alatta, végül le is tettük és megtanultam szoptatni és később már nem kellett. Átmeneti volt, sem a tej elapadását, sem a cumizavarosságot (nekem ezt is felhozták), semmit se okozott. Nem tudom, mi lett volna hónapokig, csak ezt a saját tapasztalatot tudom elmesélni.
2021. nov. 8. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Én már a korházban is azzal szoptattam 7 hónapos koráig utánna elhagyta. Semmivel nem volt kevesebb tejem, sem cumi zavar.
2021. nov. 8. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem, de a sógornőm is azzal szoptatta unokaöcsémet annak idején nagyon sokáig, nem volt semmi gond.
2021. nov. 8. 18:34
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Rokonom 15 hónapig azzal szoptatott. Más kérdés, hogy később kiderült, hogy tök fölösleges volt, csak nem tudta, hogy kell normálisan mellre tenni (a második gyereknél tanította meg szoptatási tanácsadó, nála el is hagyták, de az elsőnél sem kellett volna, ha már akkor kért volna segítséget)
2021. nov. 8. 18:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Én végig azzal szoptattam, 7 hónapig. Nem apadt el, viszont elég macera volt állandóan sterilizálni, mosni fel tenni stb. De nekünk máshogy nem ment volna sajnos. De ha időben kér az ember segítséget akkor el hagyható egy idő után. Nálunk más volt a gond így szoptatási tanácsadó sem tudott ebben segíteni
2021. nov. 8. 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:
9 ill. 10 hónapig szoptattam bimbóvédővel, semmi gondot nem okozott. Így tudtam szoptatni, anélkül nem. A cumit, cumisüveget mindkét gyerekem utálta.
2021. nov. 8. 19:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem mondjuk már kijöttek a bimboim, néha sikerül is neki úgy enni. De múltkor besebesedett, biztosan a rossz mellre helyezés miatt. Szeretnem én is elhagyni, mindennap probalgatjuk, eddig nem nagy sikerrel;(
2021. nov. 8. 20:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, fölöslegesen idegeskedsz. Nekem maga a szoptatási tanácsadó mondta, hogy nem baj, ha nem tudjuk elhagyni. Ezek a mai, puha szilikon bimbóvédők semmi bajt nem okoznak, kivéve ha azért választod el a babát idő előtt, mert meguntad a plusz macerát. Persze, mondani könnyű, én is egy csomót idegeskedtem hogy elmegy a tej (pedig volt bőven) meg minden, de ez hülyeség akkor is.
2021. nov. 10. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!