Sok ha a picilányom 18 nap alatt hízott 1kg40dekát?
Figyelt kérdés
nov.19-én szültem 3050g-al,23-án 2830g-al jöttünk haza a korházból és ma mértük 3870g!Nem sok egy kicsit!Elég sürün is szopzik(alig 3 óránként)és több mint fél órát egyhuzamban!A védőnő és a dokija azt mondta hogy fogjam vissza!!Szerintetek??
Egy aggódó anyuka!!
2008. dec. 12. 14:12
1/5 anonim válasza:
A mi kisbabánk nov.24.-én született, 3290g-al, haza 3200-vel jöttünk.Mértünk neki 4kg felett is,teli pocival, ruhástul, 2hetesen, ruci nélkül 3710 volt.
Én a helyedben nem aggódnék, mindenhol azt olvasom, h anyatejjel nem lehet öket túltáplálni. Örülj neki h jól eszik, és h egészséges.
Sok boldogságot kivánok nektek!
2/5 anonim válasza:
Bizony, mi is így jártunk. Állandóan cicizett a kisfiam, ha kellett volna, ha nem. És egyszercsak azt vettük észre, hogy fölpuffad a hasa, és 5-6 napig nincs széklete, szenved, lázas. Az orvos le is szúrt, mert nem szabadott volna, csakis 3 órán ként etetnem. A baj az volt, hogy a szervezete nem tudta feldolgozni a sok anyatejet. Mindenképp tartsd be a 3 órát, de két és felet legalább. Ha sír, akkor is hagyni kell, mert neki ártassz azzal, ha túleteted.
3/5 anonim válasza:
szerintem ne aggódj,pláne,ha jókedvű. a hasfájás és puffadás akkor is lehet,ha feleannyit eszik - anyatejes babát nem lehet túletetni és ha hosszútávon gondolkozol,jobb ha nem frusztrálod azzal,hogy nem hagyod enni (az se jobb,ha amiatt sír...)
4/5 anonim válasza:
Első vagyok, nekem még az mondta a védőnőnk, h annyit tartsak be h. egy órán belül nem etetem újra. Ő maga szépen beált a kb 3órákra, néha 2fél néha 3 fél.
5/5 A kérdező kommentje:
a második válaszolonak:Az én lányom nem cicizik ha kell ha nem!!2ésfél óráig mindig kibirja de van hogy tovább!Csak sokáig szopizik és sokat!!De ami fölösleges azt kibukja és nyugodtan alszik!!
2008. dec. 12. 16:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!