Babám szinte állandóan cicizne, semmi mást nem tudok
csinálni, hogy lehetne ezt jobban megoldani?
Figyelt kérdés
Ez most annyira új és nehéz helyzet számomra. Minden szépen halad, van tejem, a gyerek is szívesen van cicin, de kb cuminak használ (rendes cumit nem fogadja el). Jelenleg 2-3 hétig van segítségem, de aztán egyedül maradok egy újszülöttel és egy 2 évessel +háztartás stb. Több helyen olvastam, hogy az újszülöttek 24ből 20 órát szopiznak, de nagyon úgy érzem ezt nem fogom hosszú távon bírni. Alig abba marad az éves, el engedi a mellem és már rögtön keresi is újra. Szinte semmit se tudok csinálni mellette mert folyton cicizne. Napok óta alig alszom, max fél - 1 órákat éjjel aztán szopi és megint nyugi egy darabig. A nagytól nappal nem tudok aludni amikor a pici is alszik, mert nyilván ő is igényli a törődést. Legtöbbször úgy oldom meg, hogy amikor dolgom van vagy játszok a naggyal akkor a kezemben van a kicsi és közben cicizik. Estére már két lábon járó zombi vagyok,így a tejem is kevesebb nem elég neki, akkor kap pótlást utána 1-2 órát nyugi van. Így sokkal könnyebb, de azért jobb lenne ha marad a cicinél, csak azt nem tudom én meddig bírom
Eggyütt aludni abszolut nem egeszseges anyatej ide vagy oda.. te döntesed de szerintem nem okes ilyesmit tanacsolni!
2021. okt. 5. 16:58
12/24 anonim válasza:
Màr több kutatàs megcàfolta a hiedelmet, hogy az együtt alvàs kàros vagy veszèlyes lenne. Sokkal pihentetőbb, ha nem kell felugràlni. Ha pedig valaki a karosszèkben elalszik, babàval a kezèben, mert etetès közben annyira faradt, az veszelyes, siman agyinnyomhatja a picit.
2021. okt. 5. 17:51
13/24 anonim válasza:
Nekem a korhazban mondtak Nemet orszagban! Ahol azert eleg lazak, de ebben a kerdesben nem! Es most szültem nem reg! A gyerekem vegig alussza az eszakat a kis agyban! Nagyon is ki van pihenve
2021. okt. 5. 20:26
14/24 anonim válasza:
Ne kövezzetek meg de szerintem a hazas eletnek se tesz jot. Nem mondom hogy az elsö honapok a szexröl szolnak mert nem. De egy idö utan a nö az nem csak anya mert feleseg is. Csak sokan bele kenyelmesedünk az anya szerepbe, a nagy együtt alvasokba, csak a baba letezik a ferj az nem,(nem elsö honapokrol beszelek termeszetesen)
Aztan hopp csodalkozunk hogy a ferj masfele kacsintgat. Lehet nekem mindenfele mesevel jönni de ez igy van
2021. okt. 5. 20:29
15/24 anonim válasza:
10... az anya igényeivel IS! Igen a gyerek az első, de nem kizárólagos. Nem arról van szó hogy le kell szărni a síró babát, hanem nem szabad teljesen alárendelni magunkat ennek az egésznek. Nem akarok mártír lenni, és azt akarom, hogy a gyerek rólam alkotott képe ami az évek folyamán épül fel, már azzal kezdődjön, hogy nem egy lehasznált, lestrapált hisztérikát lát, hanem az anyját aki kitudta egy picit aludni magát, míg a gyerek nem a mellét használta cuminak, hanem egy cumit.
2021. okt. 5. 20:55
16/24 anonim válasza:
Egyebkent kedves kerdezö en vagyok az elsö valaszolo meg aki az utolsot is irta, velemenyem szerint varj meg es ne panikolj, a tej be all es a baba is le nyugszik, ezt mondtak a baratnöim akik evekig szoptattak sikeresen.
De viszont ha nem tesz boldogga a szoptatas egy idö utan, es neked ez faraszto es latod, hogy nem eleg, akkor nyugodtan adj egy jobb minösegü tapszert. Nem lesz semmi baja a babanak. A te boldogsagodat nezd mert ha te kiegyensulyozott vagy es elegedett az sokkal többet er a babanak hidd el. :) ölelest küldök es ki tartast.
2021. okt. 5. 20:57
17/24 anonim válasza:
Ja utolso elöttit bocsi, latom meg van aki irt
2021. okt. 5. 20:57
18/24 anonim válasza:
Az első időszak valamilyen szinten lemondás és kialvatlanság mind a két szülőnek! Kivéve, ha nagyon jól alszik a gyerek. Engem hidegen hagy mit mondanak Németországban az együttalvásról, el lehet olvasni a biztonságos együttalvás szabályait. Eleinte én is külön pakoltam a gyereket, na akkor voltunk csak idegroncsok ( tápszeres volt 40 percenként kelt) aztán jött babaobolbe mellénk. Máris nyugodtabban aludt. 1,5 évesen mai napig a szobánkban alszik, fél 8-8kor letesszük aludni, mi majd 11 körül megyünk be. Hetente többször szexelünk a kanapén, zuhany alatt, a kis szobában, semmi baj a szexuális életünkkel. Sajnálom azokat, akik csak a hálóban szoktak eate fürdés után, elég egyhangú lehet.
2021. okt. 5. 21:19
19/24 anonim válasza:
En akkor se leszek az együtt alvas mellett :) sajnalom.
2021. okt. 5. 21:34
20/24 anonim válasza:
19. Nem is kell. Ha aludna egyedül az enyém egész éjjel, én se tartanám magunknál.
De nem kell az olyan hülye szöveggel jönni, hogy az egyuttalvós szülők nem d*gnak meg igénytelen mártír osanyak, mert nettó fszság
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!