Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akar valaki velem fogyókúrázni?

Akar valaki velem fogyókúrázni?

Figyelt kérdés
7 hónapja szültem,még szoptatok,de nem fogytam vissza,pedig kellene...egyedül nehezen megy...így hátha könnyebb.66kg vagyok és 10 kilót jó lenne leadni.
2010. aug. 31. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Háttt én már 2 hónapja elkezdtem.Én már nem szoptatok.Majdnem 67 kg-ról kezdtem és eddig lement kb 6-7 kg.És valsózinű most jön a neheze a maradék 4 kg.Úgyh ha gondolod tarhatjuk egymásban a lelket h kitartsunk.Sok sikert.Annyit megírnál h milyen magas vagy?egy 6 hós kistündér anyuja
2010. aug. 31. 15:35
 2/3 A kérdező kommentje:
158 cm.évekig 50 majd 55 kg voltam,most nehezen megy vissza.milyen fogyókúrát csinálsz?
2010. aug. 31. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:
20 évesen én is 49 kg voltam:)igazából semmilyet.tudni kell h eddig én szó szerint zabáltam szalonnától kezdve zsíros cupákos kajáig mindent a terhességet is végig.több mint 75 kg mentem szülni és 65-tel jöttem haza.mindent eszem csak mértékkel.a fehér kenyeret leváltottam teljes kiörlésüre nem eszem zsíros cupákos kajákat próbálom kerülni az édességet és tornázok rékára.habár az a fogyásban nem segít de alakformálásra nagyon tuti én csak ajánlani tudom.....te h szeretnéd elkezdeni...
2010. aug. 31. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!